Beoordelingen 

898 commentaren van in totaal 899 beoordelingen
Service
Marjan Declercq-Lobbezoo (Hoek)
06-09-2019
10

Prima bedrijf, goede communicatie en altijd goede service.

Service
Joke van der Molen (Zaamslag)
06-09-2019
8

ga zo voort

Service
M. van Dorsselaer (Hulst)
04-09-2019
9

Prima service en vriendelijke mensen, helemaal top dat de monteur de auto thuis op komt halen en weer af komt geven!

Service
Lm vd Sande (Terneuzen )
04-09-2019
9

Goede service, tegen een goede prijs.

Service
Jacques van Tilburg (Aardenburg)
21-08-2019
9

Garage service is gewoon goed. Efficient.

Service
J.O.N.Engelbrecht (Terneuzen)
21-08-2019
9

Keurige en korrekte behandeling door de receptie . Tot zover ik nu kan beoordelen is mijn auto door deskundig personeel nagekeken en indien nodig gerepareerd.

Service
Peter Snelderweert (Aardenburg)
09-08-2019
9

Na de koop van onze auto zijn wij diversen malen terug geweest voor lekkage. Bij de laatste beurt zijn de gegevens van de telefoonnummers van de blue tooth gewist. Kleine maar vervelende ongemakken.

Service
Gerard de Roos
09-08-2019
10

Vriendelijke mensen en altijd meedenken

Service
C duijnkerke (Borssele)
07-08-2019
10

Wij kennen geen betere Toyota dealer

Service
Koen van Dijen (Hengstdijk)
31-07-2019
10

Deskundig personeel, informele sfeer en vriendelijke benadering. Goede (prijs)afspraken vooraf. Ik vertrouw deze mensen en dit bedrijf zo sterk, dat ik een occasion heb gekocht zonder er eerst een proefrit in te hebben gemaakt!

Verkoop
Mevr. de Leeuw
24-07-2019
10

Klantvriendelijkheid en doet wat het beloofd.

Verkoop
Wilfried Nielen (Terneuzen)
24-07-2019
10

Persoonlijke aandacht is gewoon top. Dat is wat men verwacht en ook krijgt. Bedankt.

Service
Levien de Putter (Oostburg)
24-07-2019
9

Heldere afspraken en prettige ontvangst.Ook heel prettig dat je tijdens het onderhoud even een fiets kan lenen voor een bezoekje aan de oude stad. Vriendelijkheid en service gerichtheid springen er uit.

Verkoop
R. Sonnevijlle (Breskens )
23-07-2019
9

Goede ontvangst, goede uitleg, uitstekende inruil. Nette afwikkeling voor de nieuwe Toyota.

Verkoop
Diana Bisschop (Hulst )
23-07-2019
9

Vriendelijk en alle tijd voor de uitleg van nieuwe auto.

Verkoop
Wim Dreves (Terneuzen)
23-07-2019
10

Toyota is een zeer goed merk, garage medewerkers zijn erg vriendelijk en bekwaam.

Verkoop
Meeusen Johny (Axel 4571 XM huisnummer 11)
23-07-2019
10

Ik kan mij geen ander bedrijf bedenken die boven dit bedrijf uitsteekt. Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben altijd op een correcte wijze behandeld. Staan waar mogelijk is altijd voor je klaar. of het nu de directeur is of verkoper werkplaats medewerker of de receptie. Eén groep die de belangen van Toyota op een perfecte manier behandeld.

Verkoop
Rudolf de Bruyn (Sas van Gent)
23-07-2019
9

Prima ontvangst, zeer goede info, vriendelijke mensen.

Verkoop
W. kamoen (Spui)
23-07-2019
9

-

Verkoop
Roose /muusz (Terneuzen)
23-07-2019
10

Super vriendelijk eerlijk en duidelijk geholpen

Verkoop
Dhr. B. Tanghe (Terneuzen)
23-07-2019
10

Zeer goede service en plezierige verkoper om zaken mee te doen. Helemaal TOP.

Verkoop
Danny Elve (Terneuzen)
23-07-2019
9

Leuk en spontaan contact met medewerkers en ten aanzien van levering alles netjes geregeld!

Service
dhr van Bunder
15-07-2019
9

Omdat alles goed gaat, afspraak maken, auto wordt opgehaald, indien reparatie word je gebeld, afspraken komen ze na. Hoog vertrouwensniveau.

Service
Dhr. de Meij
11-07-2019
10

Goede service, communicatie en klantgerichtheid

Service
Jan Roose (Terneuzen)
11-07-2019
10

Vriendelijk, goede service en correct

Service
Jef (Terneuzen)
11-07-2019
10

Goede garage, leuke vlotte medewerkers. Niets is te veel.

Service
F Boogaard (Aardenburg)
11-07-2019
8

service beurt is snel en goed

Service
Dhr C. Vam
09-07-2019
9

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig. Altijd.

Service
Jan Borgdorff (AXEL)
04-07-2019
9

Vakbekwaam personeel, vriendelijke receptie, lekkere koffie

Service
Fred Pot (Aardenburg)
04-07-2019
9

Gewoon prettig personeel en goede verkopers

Service
Dhr L.Bakker
12-06-2019
10

mensen zijn van goede wil en kundig

Service
Frans Verpoorten (Oostburg)
07-06-2019
10

Je wordt er zeer correct en vriendelijk geholpen

Service
Eddy Kroes (Sint.Jansteen)
31-05-2019
10

vriendelijk en duidelijk contact met bali medewerkersduidelijke uitleg betreffende uitgevoerde werkzaamheden aan de auto.Rekening correct volgens gemaakte afspraken.

Service
F. Acda (Axel)
24-05-2019
9

Een zeer betrouwbare dealer

Service
Mevr M v d Vijver (Aadenburg)
22-05-2019
9

vriendelijk wacht ruimt goed

Service
Dhr. C. Baris (Breskens )
22-05-2019
10

Worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Service
Kees de Kooning (Hulst )
22-05-2019
10

De receptie heeft 'n vriendelijke uitstraling. Gemaakte afspraken zijn helder en wordt nauwgezet uitgevoerd. Geen onduidelijkheden over kosten. Over eventuele extra kosten wordt tevoren overleg gevoerd.

Service
L.L. vd Hooft
17-05-2019
10

Geen klachten te melden over Toyota Cappendijk, Je wordt reuze goed geholpen, kopje koffie tijdens wachttijd, vriendelijk behulpzaam personeel. wij zijn zeer tevreden.

Service
F.Luijcks (Hulst)
08-05-2019
10

Prima bedrijf

Service
Paul cappendijk (Hulst)
08-05-2019
8

Hoger cijfer is nietwenselijk want dan krijgen ze streken

Service
Frank de Ridder
08-05-2019
9

Vakkundige en behulpzame monteurs. Fijne en prettige ontvangst aan de receptie en meedenkend.

Service
Dhr. William Asselman (Kloosterzande)
03-05-2019
10

Altijd netjes en correct te woord staan en werkzaamheden uitvoeren.

Service
W van Zuijlen , i vd Want-van Zuijlen (Lamswaarde)
30-04-2019
9

Goede dealer goede Servië persoonlijke aandacht , men luistert.

Service
Otto Berbee (Hulst)
24-04-2019
10

Goede service en prettige wachtruimte.

Service
dhr. A.J.de Hullu (Nieuwvliet)
24-04-2019
9

Prima service en klantvriendelijk.

Service
Otto Berbee (Hulst)
24-04-2019
10

Goede service en prettige leestafel met goede koffie!

Service
J Hamelink (Terneuzen)
24-04-2019
8

goede behandeling en uitleg van de uit te voeren onderhouds beurt

Service
Fam. van den Brande (Hulst)
18-04-2019
10

Klantvriendelijk. Punctueel. Elke vraag wordt netjes en correct beantwoord.

Service
Janssens (Koewacht)
10-04-2019
10

Top garage met een top team !!!

Service
p asselman (axel)
10-04-2019
9

het verloop en contact is altijd goed.

Service
M.J. Vliegendhart (Terneuzen)
10-04-2019
10

Altijd correct behandeld.

Service
jos van westen (terneuzen)
09-04-2019
8

Vriendelijke en klantgerichte service, onderhoud en reparatie altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
dhr van Bunder
09-04-2019
8

Goede service en prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Dhr.L.Ornek
09-04-2019
9

Goed en vriendelijk personeel en zeer goede service.

Service
Noël Coquet (Axel)
09-04-2019
10

Je kan jezelf geen betere dealer toewensen, altijd correct en afspraken worden altijd keurig netjes na gekomen.

Service
F.Moubis (Hulst)
09-04-2019
10

Vriendelijke mensen die net iets meer doen dan een ander.

Service
Eddy Musson (Ijzendijke)
09-04-2019
10

Uitstekende garage. Duidelijkheid in alles. Iedereen zeer vriendelijk. Auto na grote beurt als nieuw.

Service
J. Oostdijk (Terneuzen)
09-04-2019
10

Prima service.

Service
Dhr. Geensen (Terneuzen)
13-03-2019
9

Prijzen van de onderhoudsbeurten zijn vooraf bekend en je kunt makkelijk online een afspraak inplannen. Snel reactie via de email en via de telefoon.

Service
Johan D (Oostburg)
13-03-2019
10

Gewoon goed en snel geholpen.

Service
Benny Bracke (Sluiskil)
27-02-2019
10

even getwijfeld tussen een 9 of 10. Verdienen toch een 10 over al die jaren dat ik reeds klant ben een goede service.

Service
mw. M.J.C. van Mossevelde-Smet (Terneuzen)
21-02-2019
8

De mensen zijn deskundig, vriendelijk en correct en komen afspraken na.

Service
c.j. kaijser (terneuzen)
21-02-2019
9

Hoewel ik een vrij oude auto heb heb ik nooit problemen en word altijd goed geholpen.

Service
fam. van Iwaarden (Hoek)
20-02-2019
10

Toyota Cappendijk is een betrouwbaar bedrijf. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Als er iets aan de auto moet gebeuren hoor je dit tijdig en wordt erbij vermeld wat het gaat kosten. Dit bedrag klopt ook altijd.

Service
H.Risseeuw (Biervliet)
14-02-2019
10

Goede service, vriendelijk en kundig personeel.

Service
Ron (Vogelwaarde )
14-02-2019
10

Goede afspraken die ook worden nagekomen. En kwaliteitswerk.

Service
Dhr. J.M. van Houte (St. Jansteen)
14-02-2019
8

Klantvriendelijk personeel, servicegericht, afspraken worden stipt nagekomen, kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is uitstekend te noemen, de kosten van de uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf bekend, van eventuele wijzigingen daarin wordt de klant tijdig op de hoogte gebracht. Kortom, een dealer die ik iedereen kan aanbevelen.

Verkoop
Mw. M.Dutu (Hoek)
12-02-2019
10

Zeer vriendelijke personeel die genoeg tijd voor de klant nemen.

Verkoop
Ron Jansen (Zaamslag)
12-02-2019
9

Je voelt je daar op het gemak

Service
Dhr. C Goossen (Terneuzen)
12-02-2019
9

Betrouwbaar, correct.

Service
Ingeborg van schoote
01-02-2019
10

Goede service. Vriendelijk

Service
Jan de Putter (Terneuzen)
01-02-2019
10

Een betrouwbare, kundige garage en vriendelijke en kundig personeel.

Service
Mevr Janssens (Koewacht)
01-02-2019
10

TOP TEAM, TOP SERVICE, TOP MERK, 10+ !!!!!

Service
Fam Adriaansen (Hoek)
01-02-2019
9

omdat de dealer goed verstand heeft van de auto en het personeel deskundig is en vooral vriendelijk wordt geholpen

Verkoop
G. Meeusen- Vermeire (Terneuzen)
25-01-2019
10

De verkoper was heel rustig en vriendelijk. Hij kon goed antwoord geven op mijn vragen en luisterde naar mijn wensen.

Service
Rob de Clerck (Terneuzen)
23-01-2019
10

Altijd zeer tervreden

Service
Declercq (Hoek)
23-01-2019
10

Prima service, goede afspraken, betrouwbaar bedrijf.

Service
j.p marin (42.0.2311.135)
16-01-2019
10

goed geholpen

Service
Henny van den Hemel (Terneuzen)
16-01-2019
10

We zijn tevreden over de werkwijze in de garage

Service
Ferrie Moubis (Hulst)
09-01-2019
10

Prima garage met een uitstekende service. Goede koffie en je hoeft niet lang te wachten.

Service
M van geetsum (Sas Van Gent. )
09-01-2019
10

Alles naar wens

Service
I.C. Oubrie (OOSTBURG)
04-01-2019
10

geen op of aanmerkingen over service en klant behartiging

Service
mevr.C.Vermeerssen-van Veen (Sint-Jansteen)
04-01-2019
10

afspraak is afspraak, aardige mensen, alles klopt altijd

Service
Dhr. G.R. Meima (Terneuzen)
04-01-2019
9

Omdat ik het daar erg aangenaam vind, de ontvangst en de werkzaamheden worden prima uitgevoerd

Service
Dinus
04-01-2019
9

Prima service, ook buiten de normale garage werktijden.

Service
E.M. van Vliembergen (Graauw.)
04-01-2019
10

Een van de medewerkers heeft mijn auto thuis opgehaald en weer netjes thuis gebracht. De service en deskundigheid van deze dealer en zijn medewerkers zijn geweldig. Ook als je even het tussentijds het bedrijf bezoekt altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn tevredenheid is echt 100 %.

Service
Wim de Maat (Terneuzen)
04-01-2019
9

Ben wel tevreden, service is goed klant vriendelijkheid ook. Nu

Service
Dhr. R. van Puijvelde (Sas van Gent)
04-01-2019
8

alles goed geregeld

Service
Wim Dreves (Terneuzen)
04-01-2019
10

Service, kennis en vriendelijkheid zijn uitstekend, wil hieraan nog aan toevoegen dat de garage niet het uiterste uit de kan wil hebben en mij soms aangenaam verrast met de factuur, dit geeft mij een goed vertrouwen in dit bedrijf.

Service
tilly lampo van huffel (hulst havenfort14 4561gd)
04-01-2019
10

de verkoper is harstikke goed je gaat niet buiten zonder een niewe auto

Service
Mark van der Meer (Hulst)
04-01-2019
9

Prima service.

Service
Michel Detilloux (Hoek)
04-01-2019
10

Zeer vriendelijk personeel, correcte afspraken zowel uur als prijs

Service
Carlo Eggermont (Roosendaal)
04-01-2019
9

Prima garage

Service
JRP Arens (Biervliet)
04-01-2019
10

Goede uitleg duidelijk en geen verrassingen. Volgens mij is het onderhoud oke.

Verkoop
D.M.L. Van Campenhout (Terneuzen)
03-01-2019
10

Zoals eerder vermeld de klantvriendelijkheid in combinatie met de goede uitleg die ik van de verkoper heb gekregen bij de aanschaf van mijn eerste auto.

Service
Staf de Moor (Terneuzen)
21-12-2018
10

Goed contact met de verkoper. Ik zelf CHR first editoin 201. de eerste in zeeland,gekocht vanaf de folder,dus groot vertrouwen.

Service
J.u AUER (OOST SOUBURG)
19-12-2018
10

prettige mensen

Service
mevr G Rijnberg.
19-12-2018
9

toch bescheiden blijven .

Service
rdaalman (terneuzen)
17-12-2018
8

vriendelijkheid en alles is goed geregeld

Service
Sam Geensen (Terneuzen)
14-12-2018
10

Goede ontvangst in een overzichtelijke receptie, servicebeurt op de afgesproken tijd uitgevoerd, en nog enige uitleg gekregen over het gebruik van de navigatie

Service
Y Leeraert (Sint-jansteen)
14-12-2018
10

Toyota Cappendijk zijn heel klant vriendelijke en leveren altijd een goede service met redelijke prijs opgaven voor reparaties maar ook om hulp bij dergelijke. Ben zeer tevreden met deze service. Top service en zeker een aanrader als dealer.

Service
A.P. Kools (Zuidzande)
14-12-2018
7

Nog niet zoveel contact gehad met deze dealer. Voorheen altijd bij Toyota Van de Velde in Zuidzande geweest.

Service
Jacques Monteau (Oostburg)
14-12-2018
9

Duidelijk, eerlijk

Verkoop
Cees Freeke (Terneuzen)
13-12-2018
10

U laat geen ruimte voor andere beoordelingen. De vorige auto Yaris beviel ons minder. Dat kan gebeuren. De laatste tijd ging steeds het oranje lampje branden. Dit kan tal van oorzaken hebben. Hoe dan ook, mijn vrouw stond onverwachts langs de kant van de weg, stil. Geen punt, we hebben immers de Toyota-service. Dat viel tegen. De toegezegde takelwagen kwam niet binnen het uur. Een man die de auto voor de tweede keer zag, bood sleephulp aan. Wij vinden dat u tekort bent geschoten in uw hulp. Wij rijden vanaf 2000 Toyota. Dit is onze zesde auto. Al die tijd dachten we bij calamiteiten bij uw service safe te zijn. Dit blijkt achteraf niet zo te zijn. Eng. Mijn vrouw belde de sleepdienst af. Een woord van excuus. We zijn niet in uw merk maar wel in ú teleurgesteld.

Service
jacqueline viaene-scheffer (sas van gent)
07-12-2018
10

Een sterk en goed bedrijf en prettig om te komen.

Service
Dhr Baert
07-12-2018
9

Goed, vriendelijk en gezellig maar vooral deskundig.

Service
E. Cuijpers
05-12-2018
9

Goede service en vriendelijke receptie/werkplaats.

Service
Frans Krieckaart (Terneuzen)
05-12-2018
10

wij worden goed ingelicht

Service
Kees van den Broeke (Axel)
05-12-2018
9

Prima contact en goede monteurs

Service
A.J.M. d'Hont (Kuitaart)
30-11-2018
10

Een bezoek aan de garage is een lust, koffie tijdens wachttijden, bij langer wachten komen ze nog eens langs. Tijdschriften en recent dagblad aanwezig voor tijdverdrijf. Kortom ontbreekt je aan niets !!

Service
Arnold du Puy (IJzendijke)
30-11-2018
10

Verkoop,ontvangst ,service en werkplaats van een hoog klantgericht niveau.

Service
Frans Zeegers (Terneuzen)
30-11-2018
10

Zeer goede service.

Service
Annick Sekeet (Terneuzen)
30-11-2018
9

Al bij binnenkomst krijg je de indruk dat je welkom bent, ook als je er lang niet geweest bent. Iedereen is altijd bereid om informatie te geven en je op een correcte manier te woord te staan. Bij reparaties in de werkplaats wordt altijd duidelijk uitleg gegeven waarom iets nodig is, je kunt vertrouwen op het personeel.

Service
R van Lent (Sas van Gent.)
23-11-2018
9

Voor herhaling vatbaar.

Service
J.M.den Bult (Terneuzen)
23-11-2018
8

Het is een mooi Autobedrijf,en de klantenservice is zeer goed. Ook staan er zeer bekwame mensen.

Service
A. Hamelink (Terneuzen)
23-11-2018
10

Vriendelijke ontvangst en goede service.

Service
mevr Riek Wisse-Herrebout (Hoek)
23-11-2018
10

wij zijn ten volle tevreden. Zowel personeel als directie zijn zeer vriendelijk en meelevend.Ook de auto zelf is voor ons het beste merk en type,

Service
P.wolfaart (hoek)
23-11-2018
9

Wat ik goed vind hoeft een ander niet goed te vinden.

Service
Petra (Hengstdijk)
23-11-2018
10

Ik word altijd vriendelijk, snel en goed geholpen.

Verkoop
Rob van Oord (Middelburg)
09-11-2018
10

Prima bedrijf. Men heeft aandacht voor de koper en is bereid met hem mee te denken. Het eerste contact, met een aankoop van een eerdere auto was geweldig. Toen liep ik op krukken en heeft men speciaal, nog tijdens sluitingstijd, voor mij een speciale auto als nog gewoon de showroom ingereden. Dit soort gedrag zorgt er bij mij voor dat men iets extra's voor je over hebt. Dit is daarom de derde Yaris die ik hier nu koop. Na een eerdere zeer slechte ervaring bij een andere dealer. Ik voelde mij daar zeer bedonderd. Deze aankoop is een vertrouwen in het product Toyota en de dealer. Ondanks dat ik extra kosten moet maken voor de tunnel, vind ik het bedrijf de moeite waard .

Service
Wilfried Nielen (Terneuzen )
09-11-2018
10

Top service.

Service
Sam Claeys (Philippine )
09-11-2018
9

Goede service en voorlichting werkzaamheden en afhandeling,kan niet meer eisen, was OK.

Verkoop
Bram Nortier
02-11-2018
9

Snelle service, afspraak is afspraak, vriendelijke en nette personen aan de balie.

Service
E. van Rooijen
02-11-2018
10

Je wordt altijd aardig te woord gestaan en de service is uitstekend. Voor onderhoud en/of reparaties kan je altijd snel terecht.

Service
KF Smit (Sluiskil)
29-10-2018
10

We zijn heel tevreden over de service die gegeven word door de monteurs en door heel het bedrijf van Vappendijk.

Service
Mevr J Langerak (Hulst)
29-10-2018
8

Het is een top garage met vriendelijk personeel .

Service
mw. de Rooy
29-10-2018
10

Omdat het gewoon goed is.

Service
JMDG Roegiers
29-10-2018
9

Professionele ontvangst in een ruim showroom met een no nonsense mentaliteit.

Service
Chris-Jan Slabbekoorn (Terneuzen)
18-10-2018
9

goed en snel en vriendelijk geholpen

Verkoop
Marcel de Zeeuw (Sluiskil)
18-10-2018
10

Iedereen bij deze dealer zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
A de waal (Hengstdijk )
18-10-2018
10

Top bedrijf.

Service
Marcel Mechielsen (Sluiskil)
17-10-2018
10

Vriendelijk, nemen de tijd, correct.

Service
Hans P van Eeden (Terneuzen)
17-10-2018
10

Afspraken worden nageleefd.vakbekwaam personeel receptie verkoop en werkplaats.

Service
Cees Liefting (Terneuzen)
17-10-2018
8

Goede ontvangst, duidelijk gericht op oplossen van problemen, transparant in kosten bij reparatie, vervangauto, prima!

Service
T.A.J. van Hoorickx (Sluis)
11-10-2018
10

Omdat ik er zeer tevreden over ben.

Service
Jac van den Bruele (Oostburg)
11-10-2018
9

Komt afspraken goed na. Denkt met klant mee.

Service
Gelein Lensen (Terneuzen)
11-10-2018
10

Zeer goede en vriendelijke receptie en het werk wordt zeer kundig uitgevoerd. Na afloop uitleg over rekening.

Service
dennis de wolf (terneuzen)
05-10-2018
9

Altijd heel correct en prima dienstverlening

Verkoop
m bogaarts
05-10-2018
10

goede service,betrouwbaar,prettig,kortom een blijvertje ;-)

Service
EM van de Pol
26-09-2018
10

Nu wel duidelijk toch.

Verkoop
J. Roelans (Koewacht)
26-09-2018
9

Zijn goed en vlot behandeld. Goede inlichtingen op onze vragen.

Service
Chris de Vries (Terneuzen)
26-09-2018
10

Strak georganiseerd, duidelijke afspraken over prijs, datum en tijd. Je wordt goed geïnformeerd. Twee weken voor de beurt had ik een kapot achterlicht dit hebben ze direct vervangen toen ik spontaan langskwam. Pluim!!!!

Service
els sjouke (hoofdplaat)
24-09-2018
8

Prima service duidelijke afspraken en advies over remmen en bandenspanning. Tevens werden we voorbereid op mogelijk werk bij de volgende beurt. Lekkere koffie?

Verkoop
g.wwillemsen (saluiskil)
20-09-2018
10

goede service vriendelijk goede uitleg ze maken tijd voor jou.

Service
CPJ Jansen (Waterlandkerkje)
20-09-2018
9

zoals al vermeld ben ik tevreden over de afhandeling van mijn onderhoudsbeurt auto opgehaald en terug bezorgt vooraf gebeld over de kosten en nummerplaat wisseling (nu de oude nog indien mogelijk bezorgen)

Service
Mw. Scheele
19-09-2018
9

Ik ben vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan en snel geholpen. Het verloop en kosten voor reparatie zijn in goed overleg gegaan.

Service
Dhr. Vinke (Terneuzen)
19-09-2018
10

gewoon goed

Service
p asselman (axel)
19-09-2018
9

je wordt er goed geholpen

Verkoop
Ger Rienties (Breskens)
19-09-2018
10

Een fijne dealer, waar het goed mee zaken is te doen.Een mooie inruilprijs en een fijne aflevering van mijn nieuwe C-HR.

Service
Dhr A.J.de Hullu (Nieuwvliet)
13-09-2018
9

Prima communicatie en prima monteurs.Duidelijke antwoorden bij vragen.

Service
mevr.jeanette wisse (Zeist)
13-09-2018
10

Cappendijkgarage is een zeer prettig bedrijf, goed en betrouwbaar personeel, houden zich aan afspraken en ontvangst is zeer vriendelijk, altijd een persoonlijk woord en......heerlijke koffie. Ik kom uit zeist en heb familie in terneuzen. Regel beurten al naar Terneuzen ga en dit lukt altijd. Doen hun uiterste best om klanten tevreden te stellen. Zeker aanbevolen.

Service
C. Huisman (Terneuzen.)
13-09-2018
9

Zie mijn antwoord op de eerste vraag van deze enquête.

Service
c ocke
13-09-2018
8

verkopers mogen minder arrogant en populair doen.werkplaatsmensen en administratie/telefoniste aardig en behulpzaam.

Service
bennie Schelfhout
13-09-2018
8

Ik kwam er voor de eerste keer voor een apk keuring en kleine beurt niks op aan te merken.

Service
Dhr S.J.Terluin (Sas van Gent)
12-09-2018
9

Het is geen 10 ervaring ,omdat een kleine beurt voor een A.P.K. wel erg duur is.

Service
c duijnkerke (borssele)
05-09-2018
10

je weet bij deze mensen altijd waar je aan toe bent

Service
F surowiec (Terneuzen)
31-08-2018
9

Wordt steeds goed geholpen

Service
Dhr.J.Swagemakers
31-08-2018
10

Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Piet de Koning (Breskens)
31-08-2018
9

Duidelijk wat wel of niet kan betreffende prijzen tijdens aankoop, personeel met kennis van zaken en behulpzaam.

Service
Marie-jeanne van den Bergen (Zaamslag)
29-08-2018
10

Het is een fantastische garage met super werknemers. Je bent daard echt een klant. Ze hebben een groot inlevingsvermogen. Je wordt daar geen oor aangenaaid.

Verkoop
De Ritter (Terneuzen)
29-08-2018
10

Eerlijk en duidelijk advies

Service
Mevr van der meer (Terneuzen )
29-08-2018
10

Goede service en klant vriendelijk

Service
A.Simon (Axel)
29-08-2018
9

Geef niet hoger

Service
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
29-08-2018
10

Pas geleden met onze Aygo geweest en nu met de Auris. Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam, deskundig en denken met je mee. Er worden geen onnodige zaken voorgesteld en zoeken met je naar de beste en goedkoopste oplossing.Onderhoud wordt volledig, deskundig en snel uitgevoerd waardoor de wachttijd minimaal is.Voor onderhoud hoef je dan ook niet naar een ander bedrijf omdat de kosten dan veelal zelfs hoger uitvallen en je geen garanties krijgt.

Service
M. Vermeulen
22-08-2018
10

Duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en deskundig

Service
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
22-08-2018
10

Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam, deskundig en denken met je mee. Er worden geen onnodige zaken voorgesteld en zoeken met je naar de beste en goedkoopste oplossing.Onderhoud wordt volledig, deskundig en snel uitgevoerd waardoor de wachttijd minimaal is.Voor onderhoud hoef je dan ook niet naar een ander bedrijf omdat de kosten dan veelal zelfs hoger uitvallen en je geen garanties krijgt.

Verkoop
F de Theije
22-08-2018
9

Vriendelijk, geduldig, je kan er alles vragen!

Service
Dorien Neesman (Axel)
08-08-2018
9

Goede service

Service
E.Vink (Westdorpe)
08-08-2018
10

Goede service, klantvriendelijk.

Verkoop
E Bovendeur (Terneuzen)
07-08-2018
10

Prima service, vriendelijk personeel, deskundig advies. In 20 jaar nu mijn 4e Toyota gekocht, dat zegt ook al iets qua tevredenheid.

Service
Engelbrecht J.O.N. (Terneuzen)
01-08-2018
9

Deskundige behandeling. Prettig om met de verkoper, receptie en monteur te praten.

Service
M van Geetsum (Sas van Gent)
01-08-2018
9

fijne en zakelijke personeel

Service
Jan Roose (Terneuzen)
31-07-2018
9

Je wordt er vriendelijk, snel en correct geholpen. Technische vragen worden duidelijk uitgelegd en zijn te begrijpen voor een leek.Ze zijn erg soepel in het maken van afspraken en deze worden toegespitst op wat er gevraagd wordt.

Service
J.van de Vrede (Terneuzen)
30-07-2018
10

prima service en voorlichting

Service
Dirk Holtus (Terneuzen)
24-07-2018
9

Goede service en snelle afhandeling en vriendelijk personeel

Verkoop
A. van der Maale (Terneuzen)
20-07-2018
10

Zeer klantvriendelijk. Deskundige voorlichting.

Service
Lucien Roelandt
19-07-2018
9

Naar alle tevredenheid, klantvriendelijke en correcte behandeling.

Service
Verberkmoes m (Breskens. )
18-07-2018
9

Men heeft goed uitleg over de uit te veeren. Werkzaamheden ,

Service
Mevr.Bea Meertens-Bouckaert (Terneuzen)
17-07-2018
9

ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR VERBETERING NATUURLIJK, DAT IS ALTIJD ZO.

Service
Maud de Moor (Terneuzen)
17-07-2018
10

De monteur en/of receptioniste zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg over de beurt en de daarbij behorende kosten. Bij het ophalen wordt dit nogmaals doorgenomen. Auto altijd op tijd klaar.

Verkoop
Peter de Feijter (Terneuzen)
13-07-2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst, uitstekende know how en prettige onderhandeling.

Service
Wage A.P. (Nieuwvliet)
12-07-2018
9

wij wonen in Nieuwvliet, er komt iemand onze auto ophalen en weer terugbrengen.

Verkoop
Dhr F Verpoorten (Oostburg)
11-07-2018
10

Service is zeer goed

Service
Van eijk (Terneuzen)
11-07-2018
9

Leuke mensen, altijd tijd voor.

Service
Marijke Fassaert (Terneuzen)
11-07-2018
10

Ik voel me helemaal thuis Cappendijk en wordt altijd goed ontvangen aan de receptie, ze hebben ook tijd voor je en zijn heel belangstellend.

Service
W v/d Bergen (Sas van Gent )
09-07-2018
8

Ik hoor dat men in een andere garage de auto schoon gemaakt terug krijgt na een beurt dat is hier niet

Service
M. Detilloux (Hoek)
09-07-2018
10

Correcte herstelling, vriendelijke mensen

Service
dhr E.G. van Bergen (Breskens)
09-07-2018
10

Deskundig,klantvriendelijk, en de koffie is perfect

Verkoop
J.M.Dekker (Terneuzen)
03-07-2018
10

Superdealer. Persoonlijk, neemt de tijd om alles uit te leggen. Uitstekende inruilprijs gekregen.Kortom klasse.

Service
Dekooning (Hulst)
02-07-2018
10

Alles perfect geregeld

Service
Etienne Nachtegael (Sint Jansteen)
28-06-2018
9

Goede en klantvriendelijke garage

Service
C. van Klaveren (Heinkenszand)
28-06-2018
8

Goede ontvangst en goede service en zeer vriendelijk

Service
D. van Nugteren (Sas van Gent)
28-06-2018
10

Prima service en vriendelijk personeel.

Service
Familie Overdulve (Hulst)
27-06-2018
10

de klant staat op nummer 1. Eventuele fouten worden erkend en eventueel hersteld

Service
A.J.G. Rijckaert (Breskens)
27-06-2018
10

Mijn auto is s`morgens opgehaald en s`avonds weer netjes terug gebracht.Zelfs de sleutel werd ook nog eens afgeleverd bij mijn dochter in een straat verder waar ik op dat moment aanwezig was.Servies van het personeel van Toyota, pluim met een 10.

Service
Mevr. A. J. Kraan (Kuitaart)
27-06-2018
9

Ik vind Toyota garage Cappendijk een prima garage. ,In al de jaren dat ik er kom en dat is inmiddels circa 20 jaar, ben ik altijd correct behandeld. Alles gaat er prima zonder problemen.

Service
F.E.Klink (Oosterlijk bolwerk 522 Terneuzen)
27-06-2018
10

nogmaals omdat ik zeer tevreden ben met TOYOTA garage Cappendijk Terneuzen.

Verkoop
Wilfried Nielen (Terneuzen)
26-06-2018
10

Gewoon erg goed en super behulpzaam

Service
Heimans
20-06-2018
8

Eerlijk en duidelijk, netjes en schoon. Weet waar je aan toe bent. Prijs voor onderhoud staat van tevoren vast dus je weet waar je aan toe bent, banden zou ik daar niet laten doen, die kun je goedkoper (dezelfde) ergens anders beter halen.

Service
Willem van Zuijlen (Lamswaarde)
20-06-2018
10

Goed bedrijf , fijne mensen , geode service

Service
Math herpers (Oostburg)
20-06-2018
9

Goed en vriendelijk. Goede service zoals leenauto

Service
fam. van Iwaarden
14-06-2018
9

We zijn hier al zes jaar klant en worden altijd vriendelijk, correct en professioneel geholpen. Er wordt vooraf een prijsopgaaf gedaan waarna we kunnen beslissen of het uitgevoerd wordt of niet.

Service
F. Acda (Axel)
13-06-2018
10

Prima garage, goede service en snelle hulp.

Service
Dhr. Verhelst
06-06-2018
7

de garage is er vriendelijk en klant gericht

Service
P velleman (Hulst )
06-06-2018
10

Afspraken worden goed nagelopen. Aldus een dikke 10

Service
Inge Wildschut (Philippine)
05-06-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de Service en de klantvriendelijkheid van Toyota Cappendijk in Terneuzen!

Service
A Gouma
29-05-2018
5

Service/ vriendelijkheid, beter communicatie. Als er moet wachten voelt het dat je ze in de weg zit

Service
mevr:C.Vermeerssen-van Veen (St-Jansteen)
29-05-2018
10

prettige mensen netjes en correct, ook aan de telefoon

Service
Harry Beckers (Terneuzen)
29-05-2018
10

Er is niets op aan te merken, dus OK!

Service
TANIS EWIT (TERNEUZEN )
29-05-2018
10

de laatste keer was ik stil gevallen dit tijdens het weekend de auto is netjes opgehaald , de eerste werk dag werd ik al vroeg gebeld dat de auto klaar was , prijs opgave was niet nodig , het was maar een kleinigheid . ze hebben de auto netjes weer voor mijn deur afgeleverd .

Service
Theo van de Vijver (Clinge)
28-05-2018
9

De werkzaamheden worden altijd stipt uitgevoerd. Indien er overleg moet plaats vinden t.a.v. reparatie worden we keurig gebeld. De vooraf afgesproken tijd klopt steeds met de opgave.

Service
J. R. Goossen (Terneuzen)
25-05-2018
10

Een zeer vriendelijke dealer die mij als klant zeer wardeert en uitstekend helpt al bijna 15 jaar

Service
Ko Dieleman (Kloosterzande)
25-05-2018
7

Goede service, goede feedback en men is bezorgd,

Service
W.de Fouw (Terneuzen)
24-05-2018
10

Tevreden

Service
Mevr.J.I.M. de Kreijger (Terneuzen)
24-05-2018
9

Ik altijd vriendelijk en snel geholpenword

Service
Kees van den Boogerd (Sas van Gent)
17-05-2018
9

Ik kom hier al jaren met veel plezier

Service
Leo Rammelaere (Eede)
16-05-2018
9

Omdat ik goed ben geholpen en een goede afspraak had en deze is netjes volbracht

Service
Fam. Elands-Kools (Terneuzen)
16-05-2018
10

De tevredenheid over deze garage is reeds meegedeeld.Wij zijn zeer content met deze garage.

Service
A de Krijger
16-05-2018
9

Omdat alles goed geregeld is.

Service
P.Verver (Terneuzen)
16-05-2018
10

Het is een prettig, vriendelijk en correct bedrijf

Service
Theo van Hove (Terneuzen)
16-05-2018
10

Gewoon goed.

Service
Willy Tacq (Axel)
14-05-2018
8

Een goede en betrauwbare garage .

Service
Ferrie Moubis (Hulst)
14-05-2018
10

Prima garage, behulpzame mensen, goede koffie.

Service
Els Roelandt (Sas van Gent)
09-05-2018
9

Het onderhoud en de airbag terugroep actie zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Aan de hand van computergegevens bleek ik zelf een andere terugroepactie over het hoofd te hebben gezien. Deze wordt alsnog uitgevoerd.

Service
DHR F. ROEDTS (EEDE (ZLD))
04-05-2018
10

Zeer tevreden altijd welkom met koffie en thee en een zeer vriendelijke receptie

Service
Gerard Kol (Terneuzen)
04-05-2018
10

Goede service, vakkundig

Service
PM Dobbeaar (Terhole)
02-05-2018
10

vriendelijk-goedeonderhoud-kopje koffie

Service
William Asselman (Kloosterzande)
02-05-2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Goede afspraken. Goede en vriendelijke behandeling.Niets te klagen.

Verkoop
mevr y bakker (hoek)
01-05-2018
10

zeer vriendelijk goede uitleg ook alle mogelijk heden goed uitgelegd en proberen te regelen.snelle nette afhandeling

Service
Dhr. de Meij
26-04-2018
10

Betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk en goede service

Service
Maj mechielsen (Sluiskil)
25-04-2018
10

Ga zo door!!

Service
mw. J. de V. (Rotterdam)
25-04-2018
5

We waren altijd zeer tevreden met deze dealer en kwamen ieder jaar speciaal uit Rotterdam hierheen. Maar de laatste keer viel behoorlijk tegen, omdat men weinig tot niets deed aan de klachten en wij nu alsnog naar een dealer in Rotterdam moeten uitwijken. Daarom ws. de laatste keer geweest. Jammer, want zoals gezegd, eerder altijd goede resultaten.

Service
mevr N J Beun-Sinon (biervliet)
19-04-2018
8

het personeel was vriendelijk

Service
Dhr J hamelink (Terneuzen)
18-04-2018
9

alles is naar wen verlopen

Service
Wilfried Sarneel (Terneuzen)
18-04-2018
9

Heel goede service, goede prijsafspraken, vriendelijk, vlot en deskundig.

Service
A. Schakel (Hulst)
18-04-2018
9

Goede service. Men komt betrouwbaar over en komt zijn afspraken na. Vriendelijk personeel.

Service
P.Wolfaart (Hoek)
18-04-2018
9

Het kan altijd beter. (men moet scherp blijven)

Service
Adrie van der Lijcke (Terneuzen)
18-04-2018
10

Zeer goede service en afhandeling

Service
Lynda de Pooter (Terneuzen)
12-04-2018
10

De beste plaats in Nederland om je Toyota te laten onderhouden

Verkoop
Dhr H.A Timmer (Terneuzen )
11-04-2018
10

Zo spontaan nemen tijd dringen niks op de verkoper die ons geholpen heeft een 10 plus

Service
Nico Waalewijn (terneuzen)
05-04-2018
9

vriendelijke mensen, hulpvaardig, efficient

Service
Heynze D.W. (Koewacht)
28-03-2018
9

een correcte service gesteund op goede afspraken en naar mijn gevoel goed team waar de auto onder goed handen in controle is.

Service
A.R.J. Faes (Terneuzen)
22-03-2018
9

Mooie showroom en behulpzame mensen

Verkoop
M.Finson. (Middelburg.)
21-03-2018
9

Het geheel was een goede [feestelijke] ervaring

Service
Dhr. Geensen (Terneuzen)
21-03-2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
F.c.Vanhijfte (Oostburg)
21-03-2018
9

Ze komen na wat afgesproken is

Service
PF Verhage
19-03-2018
8

Onlangs overgestapt van Toyota-garage wegens einde bedrijf, vervolg bij dit bedrijf bevalt.

Service
marco vinke (terneuzen)
14-03-2018
10

gewoon goed

Service
M.J. Vliegendhart (Terneuzen)
14-03-2018
10

Vriendelijk personeel. Kennis van zaken. Correcte behandeling.

Service
L.de Ridder (Terneuzen)
07-03-2018
10

Je wordt goed ontvangen, tijden van reparaties/keuring zijn altijd correct.Als er een reparatie moet gebeuren wordt er eerst overleg gepleegd.Goede monteurs, wat wil je nog meer!

Service
R. Mahoney (Terneuzen )
07-03-2018
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijk over de prijzen

Service
Cor Sol (Terneuzen)
28-02-2018
9

Men heeft altijd tijd voor je en men luistert ook.Ze zullen ook altijd hun uiterste best doen om aan je wensen te voldoen.

Service
Dhr D Bakker (Terneuzen)
28-02-2018
9

Fijne communicatie en vooraf gebeld geweest met prijsopgave alvorens iets duurs te vervangen.Erg prettig

Service
raf.v.d Winckel
28-02-2018
10

Klant vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Jozef van Houte (ST. JANSTEEN)
07-02-2018
8

Zeer goede service, klantgericht, afspraken worden stipt nagekomen.

Service
Ria v Bunderen
07-02-2018
9

Goeie service. Werd s Morgens naar het werk gebracht met een auto vd zaak. Vriendelijk personeel. Alles op tijd weer klaar.

Service
J.van de Vrede (Terneuzen)
22-01-2018
10

prima service en behulpzaam

Service
Anoniem
10-01-2018
10

We zijn erg tevreden over de garage en medewerkers

Service
R.F.J. van Puijvelde (Sas van Gent)
08-01-2018
8

Alles is naar wens verlopen en een auto om naar huis te gaan omdat het langer zou duren

Service
Mevr.J.M. den Bult (Terneuzen)
02-01-2018
10

goede dealer en zeer fijne en klantvriendelijke mensen

Service
Anoniem
27-12-2017
9

showroom ziet er goed uit

Service
Jo Arens (Biervliet)
21-12-2017
10

Goede service, receptie is oke het is gewoon top daar.

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Voor de goede service

Service
Mira (Terneuzen)
20-12-2017
8

prettige service, en ondanks dat hun doel is te verkopen, toch geen druk ervaren. vrijblijvende sfeer

Service
Anoniem
14-12-2017
8

tevredenheid

Service
M. Van den Bos
14-12-2017
10

Prima service en vakmanschap . Top garage !

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Vriendelijke medewerkers; goede service

Service
Stoffels A M. (Terneuzen)
13-12-2017
9

Word altijd uitsekend geholpen

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Prettig en vriendelijk personeel vooraf duidelijkheid over de kosten en de uit te voeren werkzaamheden

Service
Bennie de Reu (Hoek)
01-12-2017
9

gedegen organisatie

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Vriendelijk personeelSnelle serviceZe weten wat ze doen

Service
Anoniem
29-11-2017
9

doet precies de werkzaamheden volgens afspraken

Service
Anoniem
24-11-2017
10

Alles goed , correct en perfect.

Service
Anoniem
23-11-2017
9

Goede service. Vriendelijke mensen.

Verkoop
J.C. (Ko) Wisse
22-11-2017
10

Wij zijn al jaren klant van dit bedrijf.Ik zou me niet kunnen indenken bij een andere zaak een auto te kopen.Het zijn zowel de directie als het personeel, administratief zowel als technisch zeer vriendelijke en behulpzame mensen.En natuurlijk ook het merk is geweldig. Fijne comfortabele auto. Geweldig in een woord

Service
Corina van Stevendaal (Terneuzen)
22-11-2017
9

Tevreden, goeie service

Service
Dhr Scheele (Axel)
22-11-2017
9

Altijd vlot en goed geholpen

Service
Anton Casteleijn
08-11-2017
9

Het bedrijf straalt uit dat ze er voor jou zijn!

Service
Mevr.Hagens (Terneuzen)
08-11-2017
9

Omdat ze meedenken en advies geven en ik wil nog iets toelichten de receptie wordt verbouwd dus kon ik daar geen goed antwoord op geven plus dat ik onze auto vuil heb binnengebracht en het niet eerlijk is dat ze de auto dan schoongemaakt afleveren

Service
Mevrouw Nieuwelink (Terneuzen)
07-11-2017
10

Omdat de service uitstekend is

Service
K. Henrij (Aardenburg)
01-11-2017
9

Klantvriendelijkheid , dame aan de telefoon handelt snel en nauwkeurig, korte lijnen, en wat voor ons zeer fijn is , een haal en brengservice door monteur uit onze woonomgeving zodat wij geen 40 km moeten riiden om de garage te bereiken. En uiteraard nog eens ophalen ook. Goede service. En we worden netjes geinformeerd betreffende de werkzaamheden aan de auto.

Service
Fia de Meijer-Wijne (Terneuzen)
01-11-2017
10

Alles verloopt prima. Kostenplaatje van te voren.Gehaald en gebracht worden Zeer vriendelijk personeel.Kortom geheel tevreden over deze garage.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Betrouwbaar Bedrijf vriendelijk personeel goede service niets op aan te merken

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Prima bedrijf, vriendelijke mensen aan de balie, deskundige monteurs. Het is goed 'thuiskomen' met mijn Yaris bij Autobedrijf Cappendijk in Terneuzen.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

heel tevreden over alles

Service
Sep Terluin (Sas van Gent)
23-10-2017
10

goede service

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Zeer vriendelijke en correcte benadering. Snelle en correcte afhandeling van het gevraagde.

Service
F.E.Klink (Oosterlijk bolwerk 522)
18-10-2017
10

Wat zou ik nog aan toevoegen als ik al zeer tevreden ben,en TOYOTA Cappendijk Terneuzen zal aanbevelen bij familie en vrienden.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Top service

Service
Anoniem
12-10-2017
8

Ik ben tevreden over de service.

Service
M. Simons
11-10-2017
10

Het team is heel vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
04-10-2017
9

goede afspraken, correct uitvoeren van werkzaamheden,aangename ontvangst bij de receptie,garage goed te bereiken.

Service
Cpj Jansen (Waterlandkerkje )
03-10-2017
9

ik ben een tevreden klant die nu bij Cappendijk gaat nadat Toyota van de Velde in Zuidzande gestopt is

Service
Frank Loing/Adelmund (Kuitaart)
29-09-2017
9

goede behandeling en afhandeling goede service

Verkoop
DHR. J.O.N.Engelbrecht (Terneuzen)
27-09-2017
9

Deskundig personeel en ze houden zich aan afspraken.

Service
Ingeborg van Schoote
25-09-2017
10

Iedereen is zeer proffesioneel. Weet veel het product af. Zeer tevreden

Service
Henk Kunne (Terneuzen)
13-09-2017
8

Goede service. Alleen deze keer vergeten in te plannen. Toch geholpen.

Verkoop
Joeri Zoon (Kloetinge)
13-09-2017
10

De aandacht en kennis was top, mooie garage en aardige bekwame mensen die er werken.Niets te wensen over gelaten.

Service
corn duijnkerke (borssele)
13-09-2017
10

correct en vlot in omgang en vriendelijk

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Vriendelijke medewerkers, afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Bij Toyota Cappendijk word je zeer goed en vriendelijk geholpen en de service is prima. Er wordt meegedacht. Het betreft hier een keuring en beurt. Over de verkoopafdeling kan ik niets zeggen.

Verkoop
Dorien Neesman (Axel)
06-09-2017
9

Prima service en goede behandeling.

Verkoop
M.L. Agudelo (Terneuzen)
04-09-2017
10

Vriendelijk, behulpzaam en voorkomend

Service
Dhr.J.Swagemakers (Koewacht)
31-08-2017
10

Goed verzorgde onderhoudsbeurt

Service
Jaap van de Wege (Axel)
31-08-2017
9

Vriendelijke werknemers staan altijd voor je klaar

Verkoop
Eddy Vink (Westdorpe)
30-08-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel. Altijd bereid om je te woord te staan en te helpen met zoeken naar oplossingen.

Service
franz surowiec (terneuzen)
30-08-2017
9

alles correct afgehandeldwerd goed geholpen

Verkoop
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
30-08-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, zéér kundig

Service
Gerard & Iris Kol (Terneuzen)
25-08-2017
10

Wij, mijn vrouw en ik, komen graag bij Autobedrijf Cappendijk. Ze zijn altijd vriendelijk en bereid om je aan te horen. En het is altijd even gezellig. Kunnen ze je helpen geen probleem..

Verkoop
Anoniem
24-08-2017
10

zijn zeer tevreden over de voorlichting en hulp bij het aanschaffen en aflevering van onze nieuwe auto

Verkoop
N. Verschoore
22-08-2017
10

Zeer vriendelijk en kundige mensen die graag tijd voor je vrij maken.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Goed service, vriendelijk personeel.

Service
M.Tomic (Rossinistraat 30 4536EG Terneuzen)
15-08-2017
10

Top en vak mensen

Service
D de Zoete (Sluiskil)
09-08-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Betty Piessens
08-08-2017
9

Vriendelijk en klantgericht. Geen overbodige aandacht.

Service
Jacques van Tilburg (Aardenburg)
08-08-2017
9

Gewoon goed. Efficiënt en betrouwbaar advies. Klant meedenkend.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

Werkzaamheden gaan steeds volgens afspraak en worden perfect uitgevoerd

Service
H.A. van den Brink (Terneuzen)
28-07-2017
9

Prettige benadering en correcte uitvoering van hetgeen afgesproken.

Service
Jacobus de Visser (Nw & St Joosland)
28-07-2017
9

er wordt goed en netjes gewerkt

Verkoop
Dhr A VERCUYSSE (Axel)
26-07-2017
10

Vriendelijk en deskundig personeel en verkopers

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

vriendelijk en correct

Service
Lucien Roelandt ( Troelstralaan 39, VB Axel)
26-07-2017
10

Tot volle terdenheid alle afspraken na gekomen.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijk in de prijsopgave. Flexibel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Service
Steven van Strien (Aardenburg)
24-07-2017
9

afspraak klopt goede ontvangst vriendelijk personeel was nog maar de eerste keer dat wij bij u kwamen

Service
P velleman (Hulst)
24-07-2017
10

Vriendelijk en goede service

Service
Willyd'Hont (Axel)
24-07-2017
9

vriendelijk en vakmanschap

Service
Leo en Carla van der Hooft (Breskens)
24-07-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel, correcte afhandeling. wij hebben grote waardering.Met vriendelijke groet, Carla en Leo van der Hooft.

Service
Antoine Rijckaert (Breskens)
24-07-2017
10

alles word goed van te voren besproken en goed uitgelegd.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

gewoon goed

Verkoop
Mevr. A.J. Kraan (Kuitaart)
20-07-2017
9

Om de correcte en vriendelijke behandeling. Het geeft me een vertrouwd gevoel er te komen.

Verkoop
Dhr piet Hamelink (terneuzen)
20-07-2017
10

eerlijk en vriendelik

Verkoop
G.A. VAN OVERDULVE (ZAAMSLAG)
20-07-2017
10

Omdat je bij Cappendijk als klant zeer goed behandeld wordt.

Verkoop
Fam van Soest (Terneuzen)
19-07-2017
10

Kunnen geen negatieve punten aandragen.

Service
Kees de Kooning (Hulst )
13-07-2017
10

uitstekende service, prettig personeel en duidelijkheid in de verwachte kosten

Service
Clement
12-07-2017
9

Alles was naar wens, zoals ik gewend was bij mijn vorige dealer: Toyota Alex van de Velde in Zuidzande: correct, behulpzaam en nakomen van de gemaakte afspraken, met uitzondering van de levertijdopgave van 4 werkdagen voor de autosleutel. Dit heeft langer geduurd. Moest hier zelf telefonisch aan herinneren/reclameren.

Service
Edseline Jaspers-Martina (Vlissingen)
30-06-2017
10

Ik heb de reden al bij vraag 1 beantwoord. Menselijk. Vriendelijk. Eerlijk. Toegankelijk.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en leveren een uitstekende service

Service
Edseline Jaspers-Martina (Vlissingen)
30-06-2017
10

Ik heb de reden al bij vraag 1 beantwoord. Menselijk. Vriendelijk. Eerlijk. Toegankelijk.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en leveren een uitstekende service

Service
Laurence Haack
30-06-2017
10

Zeer gastvrij en klantvriendelijk, uitstekende service

Verkoop
Anoniem
23-06-2017
10

Tijdens een bezoek aan de garage worden we altijd goed, correct en vriendelijk geholpen door de medewerkers.

Service
Fabian Acda (Axel)
21-06-2017
9

Een prima garage, goed contact en vriendelijk.

Service
Bennij en Annelies cauwels (Oostburg)
20-06-2017
10

Goede ontvangst bij de receptie
Prachtige wachtruimte
Allemaal zeer vriendelijke mensen
Goede uitleg over de werkzaamheden
Vriendelijke werkplaats
n een prachtige en overzichtelijke showroom

Service
Koen van Dijen
20-06-2017
10

Al acht jaar vaste klant, nooit gedoe. Sympathieke verkoper, deskundig personeel, prettig in de omgang. Zeer betrouwbaar merk. Goede service, bijvoorbeeld toen ik vroeg om een controle van de airco werd er niets in rekening gebracht toen bleek dat de airco in orde was.

Service
Anoniem
14-06-2017
7

over het algemeen tevreden erover.

Service
AL van der Poel. (Middelburg.)
12-06-2017
8

staf/receptie kundig en vriendelijk , vraag en verzoek worden beantwoord en voldaan ,de vakbroeders geven altijd antwoord op de evt. vragen mijnerzijds. en ``exstra`s`` normaliter meegenomen.

Service
Dick Jeremiasse (Terneuzen)
07-06-2017
10

Zonder meer geweldig adres. Correct en vriendelijk geholpen. Deskundig advies en correcte afspraken staan hier hoog in het vaandel!

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Altijd goed geholpen en goede service en koffie tijdens het wachten voor onderhoud.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Omdat alles meer dan goed was.

Verkoop
Anoniem
06-06-2017
10

Prima service bij toyota cappendijk

Verkoop
Willy van Puijvelde (Terneuzen)
06-06-2017
10

Super vriendelijk, niet opdringerig, deskundig, straalt vertrouwen uit, vakkundig.

Verkoop
Anoniem
02-06-2017
10

Goed bedrijf, niets te wensen, gelukkig maar voor deze kleinschalige regio. Ga zo door!

Service
Dhr E.P.Kroes (St.jansteen)
31-05-2017
9

Omdat dit een garage is waar ik graag zaken mee doe van wegen de vriendelijke en duidelijke manier van afspraken maken. De uitvoering hier van is altijd netjes en volgens afspraak uit gevoerd. voor bijkomende
zaken wordt ik van te voren netjes geïnformeerd en overlegd.

Service
Anoniem
31-05-2017
8

goede service en klantvriendelijk

Verkoop
van havenbergh marc h l (nieuw namen )
30-05-2017
10

vriendelijke bediening en goede uitleg over de wagen die we zochten en dirkt een proefrit super

Service
Jan Borgdorff (AXEL)
22-05-2017
8

klantvriendelijk, behulpzaam

Verkoop
Dhr. A.van der Lijcke (Terneuzen)
11-05-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
11-05-2017
8

Autobedrijf Cappendijk is een fijne garage waar je snel geholpen wordt en waar ze meedenken met de klant

Verkoop
Meeusen Johny (46.0.2486.0 Axel huis no 11)
10-05-2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Heb altijd zo om de 2 á 3 jaar ingeruild. Altijd nieuw gereden. Goede monteurs, en vriendelijk. Ook als ze je moeten helpen staan ze altijd voor je klaar. Is gewoon een super bedrijf met goede service. Ik zou niet anders willen. Ook mijn vrienden kring adviseer ik altijd om daar ook eens een bezoekje te brengen.

Service
Eddy G.M. Musson (IJzendijke)
03-05-2017
10

Zeer professionele organisatie. Zeer klantvriendelijk. Duidelijkheid omtrent kosten vooraf. Auto na beurt weer geweldig op de weg. Totaal erg goed gevoel.

Service
Adrie Faes (Terneuzen)
03-05-2017
10

Goede ontvangst en de beurt binnen de afgesproken tijd.

Service
Izaak van Gaelen (Aardenburg)
03-05-2017
10

klant vriendelijk en goede monteurs juiste invormatie

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Iets aanbevelen is altijd lastig, wat mij goed bevalt vind een ander misschien maar niets.

Service
William Asselman (Kloosterzande)
28-04-2017