Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

784 commentaren van in totaal 785 beoordelingen
Verkoop
Rob van Oord (Middelburg)
09/11/2018
10

Prima bedrijf. Men heeft aandacht voor de koper en is bereid met hem mee te denken. Het eerste contact, met een aankoop van een eerdere auto was geweldig. Toen liep ik op krukken en heeft men speciaal, nog tijdens sluitingstijd, voor mij een speciale auto als nog gewoon de showroom ingereden. Dit soort gedrag zorgt er bij mij voor dat men iets extra's voor je over hebt. Dit is daarom de derde Yaris die ik hier nu koop. Na een eerdere zeer slechte ervaring bij een andere dealer. Ik voelde mij daar zeer bedonderd. Deze aankoop is een vertrouwen in het product Toyota en de dealer. Ondanks dat ik extra kosten moet maken voor de tunnel, vind ik het bedrijf de moeite waard .

Service
Sam Claeys (Philippine )
09/11/2018
9

Goede service en voorlichting werkzaamheden en afhandeling,kan niet meer eisen, was OK.

Service
Wilfried Nielen (Terneuzen )
09/11/2018
10

Top service.

Verkoop
Bram Nortier
02/11/2018
9

Snelle service, afspraak is afspraak, vriendelijke en nette personen aan de balie.

Service
E. van Rooijen
02/11/2018
10

Je wordt altijd aardig te woord gestaan en de service is uitstekend. Voor onderhoud en/of reparaties kan je altijd snel terecht.

Service
JMDG Roegiers
29/10/2018
9

Professionele ontvangst in een ruim showroom met een no nonsense mentaliteit.

Service
KF Smit (Sluiskil)
29/10/2018
10

We zijn heel tevreden over de service die gegeven word door de monteurs en door heel het bedrijf van Vappendijk.

Service
Mevr J Langerak (Hulst)
29/10/2018
8

Het is een top garage met vriendelijk personeel .

Service
mw. de Rooy
29/10/2018
10

Omdat het gewoon goed is.

Service
A de waal (Hengstdijk )
18/10/2018
10

Top bedrijf.

Service
Chris-Jan Slabbekoorn (Terneuzen)
18/10/2018
9

goed en snel en vriendelijk geholpen

Verkoop
Marcel de Zeeuw (Sluiskil)
18/10/2018
10

Iedereen bij deze dealer zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Cees Liefting (Terneuzen)
17/10/2018
8

Goede ontvangst, duidelijk gericht op oplossen van problemen, transparant in kosten bij reparatie, vervangauto, prima!

Service
Hans P van Eeden (Terneuzen)
17/10/2018
10

Afspraken worden nageleefd.vakbekwaam personeel receptie verkoop en werkplaats.

Service
Marcel Mechielsen (Sluiskil)
17/10/2018
10

Vriendelijk, nemen de tijd, correct.

Service
Gelein Lensen (Terneuzen)
11/10/2018
10

Zeer goede en vriendelijke receptie en het werk wordt zeer kundig uitgevoerd. Na afloop uitleg over rekening.

Service
Jac van den Bruele (Oostburg)
11/10/2018
9

Komt afspraken goed na. Denkt met klant mee.

Service
T.A.J. van Hoorickx (Sluis)
11/10/2018
10

Omdat ik er zeer tevreden over ben.

Service
dennis de wolf (terneuzen)
05/10/2018
9

Altijd heel correct en prima dienstverlening

Verkoop
m bogaarts
05/10/2018
10

goede service,betrouwbaar,prettig,kortom een blijvertje ;-)

Service
Chris de Vries (Terneuzen)
26/09/2018
10

Strak georganiseerd, duidelijke afspraken over prijs, datum en tijd. Je wordt goed geïnformeerd. Twee weken voor de beurt had ik een kapot achterlicht dit hebben ze direct vervangen toen ik spontaan langskwam. Pluim!!!!

Service
EM van de Pol
26/09/2018
10

Nu wel duidelijk toch.

Verkoop
J. Roelans (Koewacht)
26/09/2018
9

Zijn goed en vlot behandeld. Goede inlichtingen op onze vragen.

Service
els sjouke (hoofdplaat)
24/09/2018
8

Prima service duidelijke afspraken en advies over remmen en bandenspanning. Tevens werden we voorbereid op mogelijk werk bij de volgende beurt. Lekkere koffie?

Service
CPJ Jansen (Waterlandkerkje)
20/09/2018
9

zoals al vermeld ben ik tevreden over de afhandeling van mijn onderhoudsbeurt auto opgehaald en terug bezorgt vooraf gebeld over de kosten en nummerplaat wisseling (nu de oude nog indien mogelijk bezorgen)

Verkoop
g.wwillemsen (saluiskil)
20/09/2018
10

goede service vriendelijk goede uitleg ze maken tijd voor jou.

Service
Dhr. Vinke (Terneuzen)
19/09/2018
10

gewoon goed

Verkoop
Ger Rienties (Breskens)
19/09/2018
10

Een fijne dealer, waar het goed mee zaken is te doen.Een mooie inruilprijs en een fijne aflevering van mijn nieuwe C-HR.

Service
Mw. Scheele
19/09/2018
9

Ik ben vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan en snel geholpen. Het verloop en kosten voor reparatie zijn in goed overleg gegaan.

Service
p asselman (axel)
19/09/2018
9

je wordt er goed geholpen

Service
bennie Schelfhout
13/09/2018
8

Ik kwam er voor de eerste keer voor een apk keuring en kleine beurt niks op aan te merken.

Service
C. Huisman (Terneuzen.)
13/09/2018
9

Zie mijn antwoord op de eerste vraag van deze enquête.

Service
c ocke
13/09/2018
8

verkopers mogen minder arrogant en populair doen.werkplaatsmensen en administratie/telefoniste aardig en behulpzaam.

Service
Dhr A.J.de Hullu (Nieuwvliet)
13/09/2018
9

Prima communicatie en prima monteurs.Duidelijke antwoorden bij vragen.

Service
mevr.jeanette wisse (Zeist)
13/09/2018
10

Cappendijkgarage is een zeer prettig bedrijf, goed en betrouwbaar personeel, houden zich aan afspraken en ontvangst is zeer vriendelijk, altijd een persoonlijk woord en......heerlijke koffie. Ik kom uit zeist en heb familie in terneuzen. Regel beurten al naar Terneuzen ga en dit lukt altijd. Doen hun uiterste best om klanten tevreden te stellen. Zeker aanbevolen.

Service
Dhr S.J.Terluin (Sas van Gent)
12/09/2018
9

Het is geen 10 ervaring ,omdat een kleine beurt voor een A.P.K. wel erg duur is.

Service
c duijnkerke (borssele)
05/09/2018
10

je weet bij deze mensen altijd waar je aan toe bent

Service
Dhr.J.Swagemakers
31/08/2018
10

Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
F surowiec (Terneuzen)
31/08/2018
9

Wordt steeds goed geholpen

Service
Piet de Koning (Breskens)
31/08/2018
9

Duidelijk wat wel of niet kan betreffende prijzen tijdens aankoop, personeel met kennis van zaken en behulpzaam.

Service
A.Simon (Axel)
29/08/2018
9

Geef niet hoger

Verkoop
De Ritter (Terneuzen)
29/08/2018
10

Eerlijk en duidelijk advies

Service
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
29/08/2018
10

Pas geleden met onze Aygo geweest en nu met de Auris. Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam, deskundig en denken met je mee. Er worden geen onnodige zaken voorgesteld en zoeken met je naar de beste en goedkoopste oplossing.Onderhoud wordt volledig, deskundig en snel uitgevoerd waardoor de wachttijd minimaal is.Voor onderhoud hoef je dan ook niet naar een ander bedrijf omdat de kosten dan veelal zelfs hoger uitvallen en je geen garanties krijgt.

Service
Marie-jeanne van den Bergen (Zaamslag)
29/08/2018
10

Het is een fantastische garage met super werknemers. Je bent daard echt een klant. Ze hebben een groot inlevingsvermogen. Je wordt daar geen oor aangenaaid.

Service
Mevr van der meer (Terneuzen )
29/08/2018
10

Goede service en klant vriendelijk

Service
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
22/08/2018
10

Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam, deskundig en denken met je mee. Er worden geen onnodige zaken voorgesteld en zoeken met je naar de beste en goedkoopste oplossing.Onderhoud wordt volledig, deskundig en snel uitgevoerd waardoor de wachttijd minimaal is.Voor onderhoud hoef je dan ook niet naar een ander bedrijf omdat de kosten dan veelal zelfs hoger uitvallen en je geen garanties krijgt.

Verkoop
F de Theije
22/08/2018
9

Vriendelijk, geduldig, je kan er alles vragen!

Service
M. Vermeulen
22/08/2018
10

Duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en deskundig

Service
Dorien Neesman (Axel)
08/08/2018
9

Goede service

Service
E.Vink (Westdorpe)
08/08/2018
10

Goede service, klantvriendelijk.

Verkoop
E Bovendeur (Terneuzen)
07/08/2018
10

Prima service, vriendelijk personeel, deskundig advies. In 20 jaar nu mijn 4e Toyota gekocht, dat zegt ook al iets qua tevredenheid.

Service
Engelbrecht J.O.N. (Terneuzen)
01/08/2018
9

Deskundige behandeling. Prettig om met de verkoper, receptie en monteur te praten.

Service
M van Geetsum (Sas van Gent)
01/08/2018
9

fijne en zakelijke personeel

Service
Jan Roose (Terneuzen)
31/07/2018
9

Je wordt er vriendelijk, snel en correct geholpen. Technische vragen worden duidelijk uitgelegd en zijn te begrijpen voor een leek.Ze zijn erg soepel in het maken van afspraken en deze worden toegespitst op wat er gevraagd wordt.

Service
J.van de Vrede (Terneuzen)
30/07/2018
10

prima service en voorlichting

Service
Dirk Holtus (Terneuzen)
24/07/2018
9

Goede service en snelle afhandeling en vriendelijk personeel

Verkoop
A. van der Maale (Terneuzen)
20/07/2018
10

Zeer klantvriendelijk. Deskundige voorlichting.

Service
Lucien Roelandt
19/07/2018
9

Naar alle tevredenheid, klantvriendelijke en correcte behandeling.

Service
Verberkmoes m (Breskens. )
18/07/2018
9

Men heeft goed uitleg over de uit te veeren. Werkzaamheden ,

Service
Maud de Moor (Terneuzen)
17/07/2018
10

De monteur en/of receptioniste zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg over de beurt en de daarbij behorende kosten. Bij het ophalen wordt dit nogmaals doorgenomen. Auto altijd op tijd klaar.

Service
Mevr.Bea Meertens-Bouckaert (Terneuzen)
17/07/2018
9

ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR VERBETERING NATUURLIJK, DAT IS ALTIJD ZO.

Verkoop
Peter de Feijter (Terneuzen)
13/07/2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst, uitstekende know how en prettige onderhandeling.

Service
Wage A.P. (Nieuwvliet)
12/07/2018
9

wij wonen in Nieuwvliet, er komt iemand onze auto ophalen en weer terugbrengen.

Verkoop
Dhr F Verpoorten (Oostburg)
11/07/2018
10

Service is zeer goed

Service
Marijke Fassaert (Terneuzen)
11/07/2018
10

Ik voel me helemaal thuis Cappendijk en wordt altijd goed ontvangen aan de receptie, ze hebben ook tijd voor je en zijn heel belangstellend.

Service
Van eijk (Terneuzen)
11/07/2018
9

Leuke mensen, altijd tijd voor.

Service
dhr E.G. van Bergen (Breskens)
09/07/2018
10

Deskundig,klantvriendelijk, en de koffie is perfect

Service
M. Detilloux (Hoek)
09/07/2018
10

Correcte herstelling, vriendelijke mensen

Service
W v/d Bergen (Sas van Gent )
09/07/2018
8

Ik hoor dat men in een andere garage de auto schoon gemaakt terug krijgt na een beurt dat is hier niet

Verkoop
J.M.Dekker (Terneuzen)
03/07/2018
10

Superdealer. Persoonlijk, neemt de tijd om alles uit te leggen. Uitstekende inruilprijs gekregen.Kortom klasse.

Service
Dekooning (Hulst)
02/07/2018
10

Alles perfect geregeld

Service
C. van Klaveren (Heinkenszand)
28/06/2018
8

Goede ontvangst en goede service en zeer vriendelijk

Service
D. van Nugteren (Sas van Gent)
28/06/2018
10

Prima service en vriendelijk personeel.

Service
Etienne Nachtegael (Sint Jansteen)
28/06/2018
9

Goede en klantvriendelijke garage

Service
A.J.G. Rijckaert (Breskens)
27/06/2018
10

Mijn auto is s`morgens opgehaald en s`avonds weer netjes terug gebracht.Zelfs de sleutel werd ook nog eens afgeleverd bij mijn dochter in een straat verder waar ik op dat moment aanwezig was.Servies van het personeel van Toyota, pluim met een 10.

Service
Familie Overdulve (Hulst)
27/06/2018
10

de klant staat op nummer 1. Eventuele fouten worden erkend en eventueel hersteld

Service
F.E.Klink (Oosterlijk bolwerk 522 Terneuzen)
27/06/2018
10

nogmaals omdat ik zeer tevreden ben met TOYOTA garage Cappendijk Terneuzen.

Service
Mevr. A. J. Kraan (Kuitaart)
27/06/2018
9

Ik vind Toyota garage Cappendijk een prima garage. ,In al de jaren dat ik er kom en dat is inmiddels circa 20 jaar, ben ik altijd correct behandeld. Alles gaat er prima zonder problemen.

Verkoop
Wilfried Nielen (Terneuzen)
26/06/2018
10

Gewoon erg goed en super behulpzaam

Service
Heimans
20/06/2018
8

Eerlijk en duidelijk, netjes en schoon. Weet waar je aan toe bent. Prijs voor onderhoud staat van tevoren vast dus je weet waar je aan toe bent, banden zou ik daar niet laten doen, die kun je goedkoper (dezelfde) ergens anders beter halen.

Service
Math herpers (Oostburg)
20/06/2018
9

Goed en vriendelijk. Goede service zoals leenauto

Service
Willem van Zuijlen (Lamswaarde)
20/06/2018
10

Goed bedrijf , fijne mensen , geode service

Service
fam. van Iwaarden
14/06/2018
9

We zijn hier al zes jaar klant en worden altijd vriendelijk, correct en professioneel geholpen. Er wordt vooraf een prijsopgaaf gedaan waarna we kunnen beslissen of het uitgevoerd wordt of niet.

Service
F. Acda (Axel)
13/06/2018
10

Prima garage, goede service en snelle hulp.

Service
Dhr. Verhelst
06/06/2018
7

de garage is er vriendelijk en klant gericht

Service
P velleman (Hulst )
06/06/2018
10

Afspraken worden goed nagelopen. Aldus een dikke 10

Service
Inge Wildschut (Philippine)
05/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de Service en de klantvriendelijkheid van Toyota Cappendijk in Terneuzen!

Service
A Gouma
29/05/2018
5

Service/ vriendelijkheid, beter communicatie. Als er moet wachten voelt het dat je ze in de weg zit

Service
Harry Beckers (Terneuzen)
29/05/2018
10

Er is niets op aan te merken, dus OK!

Service
mevr:C.Vermeerssen-van Veen (St-Jansteen)
29/05/2018
10

prettige mensen netjes en correct, ook aan de telefoon

Service
TANIS EWIT (TERNEUZEN )
29/05/2018
10

de laatste keer was ik stil gevallen dit tijdens het weekend de auto is netjes opgehaald , de eerste werk dag werd ik al vroeg gebeld dat de auto klaar was , prijs opgave was niet nodig , het was maar een kleinigheid . ze hebben de auto netjes weer voor mijn deur afgeleverd .

Service
Theo van de Vijver (Clinge)
28/05/2018
9

De werkzaamheden worden altijd stipt uitgevoerd. Indien er overleg moet plaats vinden t.a.v. reparatie worden we keurig gebeld. De vooraf afgesproken tijd klopt steeds met de opgave.

Service
J. R. Goossen (Terneuzen)
25/05/2018
10

Een zeer vriendelijke dealer die mij als klant zeer wardeert en uitstekend helpt al bijna 15 jaar

Service
Ko Dieleman (Kloosterzande)
25/05/2018
7

Goede service, goede feedback en men is bezorgd,

Service
Mevr.J.I.M. de Kreijger (Terneuzen)
24/05/2018
9

Ik altijd vriendelijk en snel geholpenword

Service
W.de Fouw (Terneuzen)
24/05/2018
10

Tevreden

Service
Kees van den Boogerd (Sas van Gent)
17/05/2018
9

Ik kom hier al jaren met veel plezier

Service
A de Krijger
16/05/2018
9

Omdat alles goed geregeld is.

Service
Fam. Elands-Kools (Terneuzen)
16/05/2018
10

De tevredenheid over deze garage is reeds meegedeeld.Wij zijn zeer content met deze garage.

Service
Leo Rammelaere (Eede)
16/05/2018
9

Omdat ik goed ben geholpen en een goede afspraak had en deze is netjes volbracht

Service
P.Verver (Terneuzen)
16/05/2018
10

Het is een prettig, vriendelijk en correct bedrijf

Service
Theo van Hove (Terneuzen)
16/05/2018
10

Gewoon goed.

Service
Ferrie Moubis (Hulst)
14/05/2018
10

Prima garage, behulpzame mensen, goede koffie.

Service
Willy Tacq (Axel)
14/05/2018
8

Een goede en betrauwbare garage .

Service
Els Roelandt (Sas van Gent)
09/05/2018
9

Het onderhoud en de airbag terugroep actie zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Aan de hand van computergegevens bleek ik zelf een andere terugroepactie over het hoofd te hebben gezien. Deze wordt alsnog uitgevoerd.

Service
DHR F. ROEDTS (EEDE (ZLD))
04/05/2018
10

Zeer tevreden altijd welkom met koffie en thee en een zeer vriendelijke receptie

Service
Gerard Kol (Terneuzen)
04/05/2018
10

Goede service, vakkundig

Service
PM Dobbeaar (Terhole)
02/05/2018
10

vriendelijk-goedeonderhoud-kopje koffie

Service
William Asselman (Kloosterzande)
02/05/2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Goede afspraken. Goede en vriendelijke behandeling.Niets te klagen.

Verkoop
mevr y bakker (hoek)
01/05/2018
10

zeer vriendelijk goede uitleg ook alle mogelijk heden goed uitgelegd en proberen te regelen.snelle nette afhandeling

Service
Dhr. de Meij
26/04/2018
10

Betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk en goede service

Service
Maj mechielsen (Sluiskil)
25/04/2018
10

Ga zo door!!

Service
mw. J. de V. (Rotterdam)
25/04/2018
5

We waren altijd zeer tevreden met deze dealer en kwamen ieder jaar speciaal uit Rotterdam hierheen. Maar de laatste keer viel behoorlijk tegen, omdat men weinig tot niets deed aan de klachten en wij nu alsnog naar een dealer in Rotterdam moeten uitwijken. Daarom ws. de laatste keer geweest. Jammer, want zoals gezegd, eerder altijd goede resultaten.

Service
mevr N J Beun-Sinon (biervliet)
19/04/2018
8

het personeel was vriendelijk

Service
A. Schakel (Hulst)
18/04/2018
9

Goede service. Men komt betrouwbaar over en komt zijn afspraken na. Vriendelijk personeel.

Service
Adrie van der Lijcke (Terneuzen)
18/04/2018
10

Zeer goede service en afhandeling

Service
Dhr J hamelink (Terneuzen)
18/04/2018
9

alles is naar wen verlopen

Service
P.Wolfaart (Hoek)
18/04/2018
9

Het kan altijd beter. (men moet scherp blijven)

Service
Wilfried Sarneel (Terneuzen)
18/04/2018
9

Heel goede service, goede prijsafspraken, vriendelijk, vlot en deskundig.

Service
Lynda de Pooter (Terneuzen)
12/04/2018
10

De beste plaats in Nederland om je Toyota te laten onderhouden

Verkoop
Dhr H.A Timmer (Terneuzen )
11/04/2018
10

Zo spontaan nemen tijd dringen niks op de verkoper die ons geholpen heeft een 10 plus

Service
Nico Waalewijn (terneuzen)
05/04/2018
9

vriendelijke mensen, hulpvaardig, efficient

Service
Heynze D.W. (Koewacht)
28/03/2018
9

een correcte service gesteund op goede afspraken en naar mijn gevoel goed team waar de auto onder goed handen in controle is.

Service
A.R.J. Faes (Terneuzen)
22/03/2018
9

Mooie showroom en behulpzame mensen

Service
Dhr. Geensen (Terneuzen)
21/03/2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
F.c.Vanhijfte (Oostburg)
21/03/2018
9

Ze komen na wat afgesproken is

Verkoop
M.Finson. (Middelburg.)
21/03/2018
9

Het geheel was een goede [feestelijke] ervaring

Service
PF Verhage
19/03/2018
8

Onlangs overgestapt van Toyota-garage wegens einde bedrijf, vervolg bij dit bedrijf bevalt.

Service
marco vinke (terneuzen)
14/03/2018
10

gewoon goed

Service
M.J. Vliegendhart (Terneuzen)
14/03/2018
10

Vriendelijk personeel. Kennis van zaken. Correcte behandeling.

Service
L.de Ridder (Terneuzen)
07/03/2018
10

Je wordt goed ontvangen, tijden van reparaties/keuring zijn altijd correct.Als er een reparatie moet gebeuren wordt er eerst overleg gepleegd.Goede monteurs, wat wil je nog meer!

Service
R. Mahoney (Terneuzen )
07/03/2018
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijk over de prijzen

Service
Cor Sol (Terneuzen)
28/02/2018
9

Men heeft altijd tijd voor je en men luistert ook.Ze zullen ook altijd hun uiterste best doen om aan je wensen te voldoen.

Service
Dhr D Bakker (Terneuzen)
28/02/2018
9

Fijne communicatie en vooraf gebeld geweest met prijsopgave alvorens iets duurs te vervangen.Erg prettig

Service
raf.v.d Winckel
28/02/2018
10

Klant vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Jozef van Houte (ST. JANSTEEN)
07/02/2018
8

Zeer goede service, klantgericht, afspraken worden stipt nagekomen.

Service
Ria v Bunderen
07/02/2018
9

Goeie service. Werd s Morgens naar het werk gebracht met een auto vd zaak. Vriendelijk personeel. Alles op tijd weer klaar.

Service
J.van de Vrede (Terneuzen)
22/01/2018
10

prima service en behulpzaam

Service
Anoniem
10/01/2018
10

We zijn erg tevreden over de garage en medewerkers

Service
R.F.J. van Puijvelde (Sas van Gent)
08/01/2018
8

Alles is naar wens verlopen en een auto om naar huis te gaan omdat het langer zou duren

Service
Mevr.J.M. den Bult (Terneuzen)
02/01/2018
10

goede dealer en zeer fijne en klantvriendelijke mensen

Service
Anoniem
27/12/2017
9

showroom ziet er goed uit

Service
Jo Arens (Biervliet)
21/12/2017
10

Goede service, receptie is oke het is gewoon top daar.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Voor de goede service

Service
Mira (Terneuzen)
20/12/2017
8

prettige service, en ondanks dat hun doel is te verkopen, toch geen druk ervaren. vrijblijvende sfeer

Service
Anoniem
14/12/2017
8

tevredenheid

Service
M. Van den Bos
14/12/2017
10

Prima service en vakmanschap . Top garage !

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Vriendelijke medewerkers; goede service

Service
Stoffels A M. (Terneuzen)
13/12/2017
9

Word altijd uitsekend geholpen

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Prettig en vriendelijk personeel vooraf duidelijkheid over de kosten en de uit te voeren werkzaamheden

Service
Bennie de Reu (Hoek)
01/12/2017
9

gedegen organisatie

Service
Anoniem
29/11/2017
9

doet precies de werkzaamheden volgens afspraken

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Vriendelijk personeelSnelle serviceZe weten wat ze doen

Service
Anoniem
24/11/2017
10

Alles goed , correct en perfect.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

Goede service. Vriendelijke mensen.

Service
Corina van Stevendaal (Terneuzen)
22/11/2017
9

Tevreden, goeie service

Service
Dhr Scheele (Axel)
22/11/2017
9

Altijd vlot en goed geholpen

Verkoop
J.C. (Ko) Wisse
22/11/2017
10

Wij zijn al jaren klant van dit bedrijf.Ik zou me niet kunnen indenken bij een andere zaak een auto te kopen.Het zijn zowel de directie als het personeel, administratief zowel als technisch zeer vriendelijke en behulpzame mensen.En natuurlijk ook het merk is geweldig. Fijne comfortabele auto. Geweldig in een woord

Service
Anton Casteleijn
08/11/2017
9

Het bedrijf straalt uit dat ze er voor jou zijn!

Service
Mevr.Hagens (Terneuzen)
08/11/2017
9

Omdat ze meedenken en advies geven en ik wil nog iets toelichten de receptie wordt verbouwd dus kon ik daar geen goed antwoord op geven plus dat ik onze auto vuil heb binnengebracht en het niet eerlijk is dat ze de auto dan schoongemaakt afleveren

Service
Mevrouw Nieuwelink (Terneuzen)
07/11/2017
10

Omdat de service uitstekend is

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Betrouwbaar Bedrijf vriendelijk personeel goede service niets op aan te merken

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Prima bedrijf, vriendelijke mensen aan de balie, deskundige monteurs. Het is goed 'thuiskomen' met mijn Yaris bij Autobedrijf Cappendijk in Terneuzen.

Service
Fia de Meijer-Wijne (Terneuzen)
01/11/2017
10

Alles verloopt prima. Kostenplaatje van te voren.Gehaald en gebracht worden Zeer vriendelijk personeel.Kortom geheel tevreden over deze garage.

Service
K. Henrij (Aardenburg)
01/11/2017
9

Klantvriendelijkheid , dame aan de telefoon handelt snel en nauwkeurig, korte lijnen, en wat voor ons zeer fijn is , een haal en brengservice door monteur uit onze woonomgeving zodat wij geen 40 km moeten riiden om de garage te bereiken. En uiteraard nog eens ophalen ook. Goede service. En we worden netjes geinformeerd betreffende de werkzaamheden aan de auto.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

heel tevreden over alles

Service
Sep Terluin (Sas van Gent)
23/10/2017
10

goede service

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Top service

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Zeer vriendelijke en correcte benadering. Snelle en correcte afhandeling van het gevraagde.

Service
F.E.Klink (Oosterlijk bolwerk 522)
18/10/2017
10

Wat zou ik nog aan toevoegen als ik al zeer tevreden ben,en TOYOTA Cappendijk Terneuzen zal aanbevelen bij familie en vrienden.

Service
Anoniem
12/10/2017
8

Ik ben tevreden over de service.

Service
M. Simons
11/10/2017
10

Het team is heel vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
04/10/2017
9

goede afspraken, correct uitvoeren van werkzaamheden,aangename ontvangst bij de receptie,garage goed te bereiken.

Service
Cpj Jansen (Waterlandkerkje )
03/10/2017
9

ik ben een tevreden klant die nu bij Cappendijk gaat nadat Toyota van de Velde in Zuidzande gestopt is

Service
Frank Loing/Adelmund (Kuitaart)
29/09/2017
9

goede behandeling en afhandeling goede service

Verkoop
DHR. J.O.N.Engelbrecht (Terneuzen)
27/09/2017
9

Deskundig personeel en ze houden zich aan afspraken.

Service
Ingeborg van Schoote
25/09/2017
10

Iedereen is zeer proffesioneel. Weet veel het product af. Zeer tevreden

Service
corn duijnkerke (borssele)
13/09/2017
10

correct en vlot in omgang en vriendelijk

Service
Henk Kunne (Terneuzen)
13/09/2017
8

Goede service. Alleen deze keer vergeten in te plannen. Toch geholpen.

Verkoop
Joeri Zoon (Kloetinge)
13/09/2017
10

De aandacht en kennis was top, mooie garage en aardige bekwame mensen die er werken.Niets te wensen over gelaten.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Bij Toyota Cappendijk word je zeer goed en vriendelijk geholpen en de service is prima. Er wordt meegedacht. Het betreft hier een keuring en beurt. Over de verkoopafdeling kan ik niets zeggen.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Vriendelijke medewerkers, afspraken worden nagekomen.

Verkoop
Dorien Neesman (Axel)
06/09/2017
9

Prima service en goede behandeling.

Verkoop
M.L. Agudelo (Terneuzen)
04/09/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam en voorkomend

Service
Dhr.J.Swagemakers (Koewacht)
31/08/2017
10

Goed verzorgde onderhoudsbeurt

Service
Jaap van de Wege (Axel)
31/08/2017
9

Vriendelijke werknemers staan altijd voor je klaar

Verkoop
Eddy Vink (Westdorpe)
30/08/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel. Altijd bereid om je te woord te staan en te helpen met zoeken naar oplossingen.

Verkoop
Edwin en Deja van de Wege (Biervliet)
30/08/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, zéér kundig

Service
franz surowiec (terneuzen)
30/08/2017
9

alles correct afgehandeldwerd goed geholpen

Service
Gerard & Iris Kol (Terneuzen)
25/08/2017
10

Wij, mijn vrouw en ik, komen graag bij Autobedrijf Cappendijk. Ze zijn altijd vriendelijk en bereid om je aan te horen. En het is altijd even gezellig. Kunnen ze je helpen geen probleem..

Verkoop
Anoniem
24/08/2017
10

zijn zeer tevreden over de voorlichting en hulp bij het aanschaffen en aflevering van onze nieuwe auto

Verkoop
N. Verschoore
22/08/2017
10

Zeer vriendelijk en kundige mensen die graag tijd voor je vrij maken.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Goed service, vriendelijk personeel.

Service
M.Tomic (Rossinistraat 30 4536EG Terneuzen)
15/08/2017
10

Top en vak mensen

Service
D de Zoete (Sluiskil)
09/08/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Betty Piessens
08/08/2017
9

Vriendelijk en klantgericht. Geen overbodige aandacht.

Service
Jacques van Tilburg (Aardenburg)
08/08/2017
9

Gewoon goed. Efficiënt en betrouwbaar advies. Klant meedenkend.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Werkzaamheden gaan steeds volgens afspraak en worden perfect uitgevoerd

Service
H.A. van den Brink (Terneuzen)
28/07/2017
9

Prettige benadering en correcte uitvoering van hetgeen afgesproken.

Service
Jacobus de Visser (Nw & St Joosland)
28/07/2017
9

er wordt goed en netjes gewerkt

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

vriendelijk en correct

Verkoop
Dhr A VERCUYSSE (Axel)
26/07/2017
10

Vriendelijk en deskundig personeel en verkopers

Service
Lucien Roelandt ( Troelstralaan 39, VB Axel)
26/07/2017
10

Tot volle terdenheid alle afspraken na gekomen.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijk in de prijsopgave. Flexibel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

gewoon goed

Service
Antoine Rijckaert (Breskens)
24/07/2017
10

alles word goed van te voren besproken en goed uitgelegd.

Service
Leo en Carla van der Hooft (Breskens)
24/07/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel, correcte afhandeling. wij hebben grote waardering.Met vriendelijke groet, Carla en Leo van der Hooft.

Service
P velleman (Hulst)
24/07/2017
10

Vriendelijk en goede service

Service
Steven van Strien (Aardenburg)
24/07/2017
9

afspraak klopt goede ontvangst vriendelijk personeel was nog maar de eerste keer dat wij bij u kwamen

Service
Willyd'Hont (Axel)
24/07/2017
9

vriendelijk en vakmanschap

Verkoop
Dhr piet Hamelink (terneuzen)
20/07/2017
10

eerlijk en vriendelik

Verkoop
G.A. VAN OVERDULVE (ZAAMSLAG)
20/07/2017
10

Omdat je bij Cappendijk als klant zeer goed behandeld wordt.

Verkoop
Mevr. A.J. Kraan (Kuitaart)
20/07/2017
9

Om de correcte en vriendelijke behandeling. Het geeft me een vertrouwd gevoel er te komen.

Verkoop
Fam van Soest (Terneuzen)
19/07/2017
10

Kunnen geen negatieve punten aandragen.

Service
Kees de Kooning (Hulst )
13/07/2017
10

uitstekende service, prettig personeel en duidelijkheid in de verwachte kosten

Service
Clement
12/07/2017
9

Alles was naar wens, zoals ik gewend was bij mijn vorige dealer: Toyota Alex van de Velde in Zuidzande: correct, behulpzaam en nakomen van de gemaakte afspraken, met uitzondering van de levertijdopgave van 4 werkdagen voor de autosleutel. Dit heeft langer geduurd. Moest hier zelf telefonisch aan herinneren/reclameren.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en leveren een uitstekende service

Service
Anoniem
30/06/2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en leveren een uitstekende service

Service
Edseline Jaspers-Martina (Vlissingen)
30/06/2017
10

Ik heb de reden al bij vraag 1 beantwoord. Menselijk. Vriendelijk. Eerlijk. Toegankelijk.

Service
Edseline Jaspers-Martina (Vlissingen)
30/06/2017
10

Ik heb de reden al bij vraag 1 beantwoord. Menselijk. Vriendelijk. Eerlijk. Toegankelijk.

Service
Laurence Haack
30/06/2017
10

Zeer gastvrij en klantvriendelijk, uitstekende service

Verkoop
Anoniem
23/06/2017
10

Tijdens een bezoek aan de garage worden we altijd goed, correct en vriendelijk geholpen door de medewerkers.

Service
Fabian Acda (Axel)
21/06/2017
9

Een prima garage, goed contact en vriendelijk.

Service
Bennij en Annelies cauwels (Oostburg)
20/06/2017
10

Goede ontvangst bij de receptie
Prachtige wachtruimte
Allemaal zeer vriendelijke mensen
Goede uitleg over de werkzaamheden
Vriendelijke werkplaats
n een prachtige en overzichtelijke showroom

Service
Koen van Dijen
20/06/2017
10

Al acht jaar vaste klant, nooit gedoe. Sympathieke verkoper, deskundig personeel, prettig in de omgang. Zeer betrouwbaar merk. Goede service, bijvoorbeeld toen ik vroeg om een controle van de airco werd er niets in rekening gebracht toen bleek dat de airco in orde was.

Service
Anoniem
14/06/2017
7

over het algemeen tevreden erover.

Service
AL van der Poel. (Middelburg.)
12/06/2017
8

staf/receptie kundig en vriendelijk , vraag en verzoek worden beantwoord en voldaan ,de vakbroeders geven altijd antwoord op de evt. vragen mijnerzijds. en ``exstra`s`` normaliter meegenomen.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Omdat alles meer dan goed was.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Altijd goed geholpen en goede service en koffie tijdens het wachten voor onderhoud.

Service
Dick Jeremiasse (Terneuzen)
07/06/2017
10

Zonder meer geweldig adres. Correct en vriendelijk geholpen. Deskundig advies en correcte afspraken staan hier hoog in het vaandel!

Verkoop
Anoniem
06/06/2017
10

Prima service bij toyota cappendijk

Verkoop
Willy van Puijvelde (Terneuzen)
06/06/2017
10

Super vriendelijk, niet opdringerig, deskundig, straalt vertrouwen uit, vakkundig.

Verkoop
Anoniem
02/06/2017
10

Goed bedrijf, niets te wensen, gelukkig maar voor deze kleinschalige regio. Ga zo door!

Service
Anoniem
31/05/2017
8

goede service en klantvriendelijk

Service
Dhr E.P.Kroes (St.jansteen)
31/05/2017
9

Omdat dit een garage is waar ik graag zaken mee doe van wegen de vriendelijke en duidelijke manier van afspraken maken. De uitvoering hier van is altijd netjes en volgens afspraak uit gevoerd. voor bijkomende
zaken wordt ik van te voren netjes geïnformeerd en overlegd.

Verkoop
van havenbergh marc h l (nieuw namen )
30/05/2017
10

vriendelijke bediening en goede uitleg over de wagen die we zochten en dirkt een proefrit super

Service
Jan Borgdorff (AXEL)
22/05/2017
8

klantvriendelijk, behulpzaam

Service
Anoniem
11/05/2017
8

Autobedrijf Cappendijk is een fijne garage waar je snel geholpen wordt en waar ze meedenken met de klant

Verkoop
Dhr. A.van der Lijcke (Terneuzen)
11/05/2017
10

Goede service

Verkoop
Meeusen Johny (46.0.2486.0 Axel huis no 11)
10/05/2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Heb altijd zo om de 2 á 3 jaar ingeruild. Altijd nieuw gereden. Goede monteurs, en vriendelijk. Ook als ze je moeten helpen staan ze altijd voor je klaar. Is gewoon een super bedrijf met goede service. Ik zou niet anders willen. Ook mijn vrienden kring adviseer ik altijd om daar ook eens een bezoekje te brengen.

Service
Adrie Faes (Terneuzen)
03/05/2017
10

Goede ontvangst en de beurt binnen de afgesproken tijd.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Iets aanbevelen is altijd lastig, wat mij goed bevalt vind een ander misschien maar niets.

Service
Eddy G.M. Musson (IJzendijke)
03/05/2017
10

Zeer professionele organisatie. Zeer klantvriendelijk. Duidelijkheid omtrent kosten vooraf. Auto na beurt weer geweldig op de weg. Totaal erg goed gevoel.

Service
Izaak van Gaelen (Aardenburg)
03/05/2017
10

klant vriendelijk en goede monteurs juiste invormatie

Service
William Asselman (Kloosterzande)
28/04/2017
10

Vanaf het afspraak maken tot en met het klaar zijn van de afgesproken werkzaamheden, is alles naar tevredenheid verlopen.
Alles is perfect geregeld en gedaan.

Service
Fam. van Poecke (Retranchement)
26/04/2017
9

Goede service, correcte uitvoering onderhoud en vriendelijke mensen.

Service
Jan den Dunnen
19/04/2017
9

ik vindt een negen een fantastisch cijfer

Service
Kees van den Boogerd (Sas van Gent)
19/04/2017
10

Ik ben al jaren klant hier en heb nog nooit 1 moment
meegemaakt dat er iets niet in orde was.

Service
R. Brand (Ellewoutsdijk)
19/04/2017
9

Men is er correct, vriendelijk en geduldig. Het bedrijf komt mij over als betrouwbaar, zowel qua verkoop als qua onderhoud en reparatie.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Ben sinds 1979 Toyota bezitter en vanaf het moment dat Garage Cappendijk Toyota
dealer geworden is, daar klant geworden.
Heb nog nooit een enkele op- of aanmerking op deze dealer kunnen hebben.
Zeer tevreden over het merk en deze dealer.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

persoonlijke benadering

Verkoop
Bennie Tanghe (Terneuzen)
12/04/2017
9

Grandiose service en kennis.

Service
Jacqueline Viaene-Scheffer (Sas van Gent)
12/04/2017
10

Over het geheel is dit voor mij een zeer goede en fijne garage en ik kan er altijd terecht met vragen als ik die heb.

Service
Willy v/d Bergen (Sas van Gent)
12/04/2017
10

Het is een goede garage met vakkundig personeel ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
07/04/2017
8

Klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
9

De verkoper staat voor je klaar, beantwoord al je vragen en denkt vooral met je meer

Service
dennis de wolf (terneuzen)
05/04/2017
10

Zeer vriendelijk onthaal, uitstekende service en ze houden je steeds op de hoogte van extra werkzaamheden. Gewoon niks negatiefs te melden

Verkoop
Ferdi Roedts (EEDE)
05/04/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de garage en het personeel wij zijn daar goed ontvangen een vakkundig personeel en je voelt je daar direkt thuis

Verkoop
R.Raes (Sas van Gent)
05/04/2017
10

Al jaren klant bij dit bedrijf om verschillende uiteraard positieve ervaringen. Dit zowel op vlak van de contacten (receptie, verkoopadviseur, technisch personeel) als op gebied van vakkundigheid. Gewoon een bedrijf waar op te vertrouwen valt.

Service
Adri Boidin (Zuidzande)
03/04/2017
8

IK ben tevreden over hoe ik ben ontvangen en hoe de service beurt is uitgevoerd.

Service
André de Lijser (Breskens)
29/03/2017
8

Omdat het de eerste keer was, omdat onze vorige dealer helaas gestopt is en dat wij naar een andere Toyota moesten.
Erg jammer !! Ik was al sinds 1972 klant en diverse nieuwe autos gekocht.....

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Cappendijk Toyota, super service, vriendelijk personeel, je wordt steeds goed geholpen en de koffie en de glimlach staan altijd klaar!!!!

Service
Anoniem
28/03/2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel . Mooie wachtruimte !

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Een nette en representatieve garage zonder overdreven duur gebouw. De medewerkers zijn er voor de klant en niet andersom. Goede service, prima advies en vriendelijk.

Verkoop
Dhr. W.H.H.Snuverink (Hulst)
23/03/2017
9

Prettige service. Klandvriendelijk

Service
fam Ornek (Hust)
20/03/2017
9

vriendelijk, behulpzaam, goed advies vooral niet opdringerig en begripvol worden onze vragen beantwoord en vooral heel correct

Service
Anoniem
17/03/2017
9

Ik heb deze Toyota nu bijna 5 jaar, 30.000 km per jaar. Allereerst zijn er nooit problemen met het onderhoud van de auto, dus kundige vakmensen. Afspraken, ontvangst, bellen als de auto klaar is, wordt altijd correct gedaan. Vriendelijk en vakkundig personeel. Top !

Jack

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Uitstekende service en klantvriendelijkheid !!

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Zowel de klant als de auto is bij deze dealer in " goede handen".

Service
Anoniem
16/03/2017
10

deskundig, klantvriendelijk, voorspelbare kosten

Verkoop
Jh spierings
16/03/2017
10

Super vriendelijk personeel ,met veel aandacht voor de klant, er wordt veel tijd en begrip gegeven

Verkoop
Pauline Wiskerke
13/03/2017
9

Zeer goede service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
10/03/2017
10

goede auto, prima service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Deskundig en vriendelijk

Service
An den Bult (Terneuzen)
08/03/2017
10

omdat dit autobedrijf zeer klantvriendelijk is en goede service heeft en goed werk aflevert
de mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig.

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Prettig zaken doen

Service
D. Kasse (Terneuzen)
08/03/2017
9

Garage met hoge kwaliteit en service. Kent zijn klanten.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Dit was mijn eerste bezoek voor een onderhoud beurt.
Ontvangst was zeer vriendelijk
Over de uitgevoerde werkzaamheden kan ik niets zeggen, want ik ben er niet bij geweest.
Ik ga er zeker naar toe terug.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Goede service vriendelijk personeel niks is teveel gevraagd komen afspraken altijd na .Helpen je altijd als je op werkplaats komt.Vriendelijke balie medewerkster en ander personeel.Kortom alle medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht

Service
Dhr J Bouwens (Breskens)
01/03/2017
8

Goede vakgarage

Verkoop
klaassen (axel)
01/03/2017
10

fijne garage met zeer hoge service

Verkoop
L.P. Willemsen (Zaamslag)
01/03/2017
9

Al vele jaren erg tevreden.

Verkoop
Ingrid R.J. van Eenennaam-Berckmoes (Axel)
27/02/2017
9

altijd correct met service, afspraken ontvangst.

Service
Anoniem
24/02/2017
9

vriendelijke ontvangst en correcte behandeling

Verkoop
D. van Dam
24/02/2017
9

Alles netjes geregeld

Service
piet romeijnsen (terneuzen)
24/02/2017
8

omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
23/02/2017
10

goede voorlichting m.b.t. de kosten en geen wijzigingen over het tijdstip van de afspraak. auto zeer op tijd klaar. leenfiets stond ook klaar. bij ophalen auto geen wachttijden. meteen weer weg.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Prima benadering - eerlijke prijs - krijg niet het gevoel dat het onderste uit de kan wordt gehaald.

Service
J. de Putter (Terneuzen)
22/02/2017
10

Een prima en vriendelijk bedrijf waar je goed wordt ontvangen een behandeld met kundige monteurs.

Service
Anoniem
21/02/2017
9

Dit is mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Ik kan dus nog te weinig/of niets beoordelen. Wat is gedaan is goed.
Algemeen: positief, tegemoet komend, mogelijke opties voor een volgend bezoek (het bedrijf bevindt zich op 30 km afstand) om mijn auto thuis op te halen.

Service
Anoniem
21/02/2017
8

ik word er elk jaar prima geholpen, ze zijn goed bereikbaar en in mijn ogen betrouwbaar.

Verkoop
Willem van Zuijlen (Lamswaarde)
20/02/2017
10

Na verhuizing , ik kwam eerst bij van Gent , viel deze dealer mij op vanwege vriendelijkheid , ook mijn vrouw heeft hier haar nw Toyota gekocht en werd goed geholpen , heb ik geinformeerd naar de nw Hi-Lux , deze ben ik voor dat hij bij de dealers kwam gaan bekijken bij Lauman en Parqui , mijn bevindingen gedeeld bij de dealer en er is een goed correct bod op mijn Hi-Lux gedaan , wensen werden ingewilligd en de deal gesloten , toen de auto net binnen was mocht ik hem in " fabrieksverpakking"
bekijken , later is op afspraak de auto keurig gepoetst aan mij afgeleverd met een hand en een bloemetje

Service
hr Adriaansen (Hoek)
16/02/2017
8

als je langs komt is de vraag of de auto prima in orde is,is er iets niet goed dan proberen ze voor een oplossing te zoeken

Verkoop
Anoniem
08/02/2017
9

van begin tot eind goed geholpen

Service
Anoniem
01/02/2017
8

Goed geholpen, prettige bejegening, heldere uitleg en goede service.

Service
Anoniem
26/01/2017
8

We worden altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Eerlijk personeel dat zijn best doet.
Informatie over de werkzaamheden zijn prima.

Service
Anoniem
25/01/2017
9

Prettige en behulpzame medewerkers, contact verloopt altijd goed.

Service
De Moor (Hoek de moor)
25/01/2017
10

Gewoob 100% betrouwbaar ...

Service
Anoniem
23/01/2017
10

snelle effectieve afhandeling. Vriendelijk en persoonlijke benadering.

Verkoop
Staf de Moor (Terneuzen)
04/01/2017
10

Voldoet aan alle eisen, die ik aan een dealer stel.b.v goede middag, ik kom zo bij U wilt .u alvast een kopje koffie of thee?

Service
Dhr. P. Kentin (Terneuzen)
02/01/2017
10

Deskundige mensen, vriendelijk en altijd in voor een praatje.

Service
Gerard Coenen (Hulst)
27/12/2016
8

Heel goed geholpen en vriendelijk.

Service
A. Oosterhof (Terneuzen)
21/12/2016
10

Vriendelijke dienstverlening door sympatieke en vakkundige medewerkers! De medewerkers communiceren open en eerlijk. De werkzaamheden worden efficiënt en superdegelijk uitgevoerd door een uitstekend geschoold team van automonteurs. Toyota Cappendijk: De klant de koning te rijk.

Service
Anoniem
30/11/2016
9

Klantvriendelijk, service

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Immer een vriendelijke en correcte ontvangst bij de receptie; mensen zijn goed geïnformeerd en op de hoogte van de afspraken. Bij eventuele extra's zijn deze besteld of liggen klaar. Er wordt goed naar klanten geluisterd en zeker meegedacht.
Serviceniveau ligt hoog.

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Het zij allemaal goede en vriendelijke vakmensen in de werkplaats en op het kantoor/receptie

Service
HJ van de Voorde (Sas van Gent)
18/11/2016
10

Fijne dealer. Altijd bereid om te helpen. Goede service . Na keuring of onderhoudsbeurt wordt de auto afgeleverd bij de werkplek van de eigenaar. Goede voorlichting als er extra kosten zijn en wat de opties zijn.

Service
Koen van Dijen (Hengstdijk)
18/11/2016
10

Prima auto, perfect dealerschap, goede service, efficient werkende werkplaats. Verkoper is zelfs bereid om op zaterdagochtend, in pak met stropdas, een lekke band te repareren!

Service
Anoniem
16/11/2016
8

een 8 is goed , ook op school

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Een correct onderhoud en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Correct en vriendelijke behandeling

Service
H van den Brande (Hulst)
10/11/2016
9

Vriendelijk, goede service, punctueel

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Zij al jaren klant bij deze dealer. Altijd zeer correct en vriendelijk behandeld. Geen op
dringerige verkooppraatjes, hetgeen wij ten zeerste waarderen.

Service
Ron de Kort (Vogelwaarde)
19/10/2016
10

Altijd alles tiptop in orde. Afspraak maken en de werkzaamheden zijn prima. Het wachten is aangenaam met een bakje koffie, rondkijken bij de nieuwe en gebruikte auto's en een praatje!

Service
Gelein Lensen (Terneuzen)
05/10/2016
10

Prettige en heel vriendelijk personeel. Zowel aan de balie als in de werkplaats. Zeer kundig. Goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
F.Standaert (Terneuzen)
28/09/2016
10

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Goede service

Service
B.Jagerman (Kloosterzande)
17/08/2016
9

vriendelijke service, van af de aankoop nooit problemen
als er iets was, geen probleem het werd opgelost.

Service
t.van hecke-vermeulen (westdorpe)
11/08/2016
10

ik wordt altijd correct en vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
10/08/2016
10

goede ontvangst en correcte monteurs, alles was perfect. ik vind de kosten wat hoog.

Service
Anoniem
08/08/2016
10

Omdat ik correct geholpen wordt

Service
Anoniem
04/08/2016
9

Omdat de gemaakte afspraken volledig zijn na gekomen. En je bij dit bedrijf nog de indruk krijgt dat De klant koning is.

Service
Jack Wille (Axel)
04/08/2016
10

Personeel is altijd vriendelijk, correcte afspraken die opgevolgd worden.
Ook proactief en men denkt mee om het voor de klant zo prettig mogelijk te maken.
Bovendien geen enkel probleem met de auto.

Service
Anoniem
28/07/2016
9

vriendelijk, goede service, neemt de tijd

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Goede service

Service
Anoniem
25/07/2016
10

Bij deze dealer is de service prima, personeel zijn heel vriendelijk en voorkomend.

Service
Ko de Visser (Nw & St Joosland)
25/07/2016
10

omdat ik al meerdere jaren zaken met deze dealer doe en tot op heden geen betere heb kunnen vinden, dit qua service en prijzen

Verkoop
Dhr. en Mevr. Keijmel (Aardenburg)
20/07/2016
9

CORRECTE EN VRIENDELIJKE BEHANDELING.

Service
E. de Vos (Aardenburg)
20/07/2016
9

garage Cappendijk zegt in overleg wat hij gaat doen, en doet wat hij zegt.

Verkoop
Marijke Fassaert (Terneuzen)
20/07/2016
10

er gaat niets boven Cappendijk!

Service
Anoniem
13/07/2016
8

goede service

Service
Arnold du Puy (IJzendijke)
13/07/2016
8

Al jaren lang ervaring met deze firma, we hebben er 3 Toyotas lopen.
Gewoon goed ,degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Service
Kees de Kooning (Hulst )
13/07/2016
10

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. We zijn duidelijk over de verwachte kosten en nemen telefonisch contact op als er onvoorziene kosten zijn.

Service
Math herpers (oostburg)
13/07/2016
8

Goed geholpen vriendelijk

Service
A. J Hitzert-Kraan (Kuitaart)
08/07/2016
9

Omdat ik al jaren goede ervaring heb met deze garage.

Service
walter verstraeten (ijzendijke)
06/07/2016
10

als netjes volgens de afspraak en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
29/06/2016
7

Omdat ik vind dat hij een 7 verdiend.

Service
Anoniem
27/06/2016
9

Betrouwbaar, vakkundig en correct

Service
Anoniem
23/06/2016
9

goede service en er wordt goede kwaliteit geleverd .

Service
Anoniem
23/06/2016
8

klantvriendelijk, goede service, goede prijs kwaliteit

Service
Anoniem
22/06/2016
10

medewerkers zijn vriendelijk, goed contact, alles is naar wens verlopen.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Prima service, vriendelijk en behulpzaam. Goede en correcte communicatie.

Service
A.Simon
22/06/2016
10

Zeer tevreden over de behandeling,en goede uileg

Service
Fabian Acda (Axel)
22/06/2016
9

Betrouwbare garage en uitmuntend werk

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Toyota Cappendijk levert uitstekende service.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Correct, vriendelijk, behulpzaam en een goede service

Service
Chris Ollebek (Terneuzen)
15/06/2016
9

Geen klachten. Al jaren.

Service
Dhr. A.R.J. Faes (Terneuzen)
15/06/2016
9

Goede afspraken en goed werk.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

jammer van de afstand en het kleine team spreekt mij aan

Service
Wim Loof (Terneuzen)
08/06/2016
9

Dealer is beoordeeld met 9.

Service
Anoniem
02/06/2016
9

ze zijn gewoon goed

Verkoop
Dhr.AJ WULLEMS (AXEL)
02/06/2016
9

deskundigheid /correct/ vriendelijk

Service
Henk van den Brink (Terneuzen)
02/06/2016
9

Het zijn de kleine dingen die het doen. De schroef/bout van de afschermplaat van de accu ontbrak en na de beurt was deze weer keurig bevestigd. Chapeau!!

Service
Adri Prenen (Hulst)
01/06/2016
8

Goede en vlotte service

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Prima service, vriendelijk personeel, vakmensen

Service
pvm (terneuzen)
01/06/2016
8

alles is goed voor elkaar

Service
Anoniem
26/05/2016
10

Wij Zijn uiterst tevreden met de firma Cappendijk op alle gebied wat met de auto te maken heeft.

Verkoop
Ferrie Moubis (Hulst)
25/05/2016
10

Een uitstekende dealer met een persoonlijke binding met zijn klanten. Het personeel is hulpvaardig, snel en zakelijk.

Verkoop
W. kamoen (Spui)
25/05/2016
9

Goede service

Service
J.F. Bouma (Terneuzen)
24/05/2016
8

Ze zijn zeer vriendelijk en leveren goed werk.

Service
Koen van Dijen (Hengstdijk)
18/05/2016
10

Vertrouwen, nooit 'gedoe', kom hier al jaren tot volle trevredenheid.

Service
Anoniem
13/05/2016
9

goede service,komt afspraken na

Service
W.Timmermans
10/05/2016
8

Wordt keurig te woord gestaan en zijn hulpvaardig

Verkoop
J.C.Wilhelm (Zaamslag)
04/05/2016
9

Vanaf het eerste contact tot de in ontvangsname van de nieuwe auto is alles op een klantvriendelijke wijze aan ons gepresenteerd.

Service
De Moor JL (HOEK)
29/04/2016
9

prima service

Service
dhr J.A. den Dunnen (Terneuzen)
25/04/2016
8

Dit vindt ik een prima cijfer.

Service
Julbert Herwegh (Sint Jansteen)
22/04/2016
10

alles is perfect, als klant tel je mee, grote of kleine klant

Verkoop
B.m. Van sikkelerus (Sint jansteen)
20/04/2016
10

Vriendelijk personeel antwoorden op al mijn vragen goede service.

Service
C.J. van den Boogerd (Sas van Gent)
20/04/2016
10

Ik kan niets bedenken waarom ik geen 10 zou geven

Service
Jeannine van Broeck (Terneuzen)
20/04/2016
10

heel tevreden .niets te wensen over.

Verkoop
Anoniem
14/04/2016
10

Zeer klantvriendelijk

Service
Jacqueline Viaene (sas van gent)
14/04/2016
9

Wanneer je ook komt altijd goede uitleg

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Omdat ik er een heel goed gevoel bij heb en me zeer thuis voel, geen bla bla en toch respectvol. Het is ook daarom dat ik de auto daar gekocht heb.
Als ik vragen heb kan ik altijd even langsgaan , ook al moet ik er 20 km voor rijden, nooit te veel.

Service
CarolusRoelandt (Sas van Gent)
13/04/2016
8

opk prima

Service
EWIT TANIS (TERNEUZEN )
13/04/2016
10

we kochten onze eerste auto bij deze dealer en zijn altijd goed en eerlijk behandeld , dit al 3 generatie's .

Service
Familie Tanghe - Dellaert (Terneuzen)
13/04/2016
10

Omdat wij totaal tevreden zijn over deze garage!
Met pijn in het hart kijken we daarom ook uit naar een ander automerk. Toyota kan niet meer leveren wat wij zoeken.

Verkoop
J Marin (Hengstdijk)
13/04/2016
9

omdat wij over alles tevreden zijn

Service
Kim M (Terneuzen)
07/04/2016
10

Heel klantvriendelijk en een zeer goede service. Bedankt!

Service
William Asselman (Kloosterzande)
07/04/2016
10

Goede garage van een goed merk. Prettige ontvangst en klantvriendelijk. Goede uitleg en afspraken aangaande de te verichten werkzaamheden.
Duidelijkheid en prijsopgave van de afgesproken werkzaamheden. Voor onverwachte bijkomende werkzaamheden eerst melding en overleg met prijsopgave en goedkeuring van klant. Aanbieden evt. vervangend vervoer.
Kortom, niets op aan te merken, gewoon heel goed.

Service
André Verwijmeren (Roosendaal)
06/04/2016
8

Klantvriendelijk, gemakkelijk in de omgang en service.
Natuurlijk scheelt het als je de betrokken medewerkers in de loop der tijd beter hebt leren kennen.
In het verleden aanbevolen door eigen schoonzoon die in de kennissen kring voorkomt.

Verkoop
Dhr. J.O.N.Engelbrecht (Terneuzen)
06/04/2016
10

Prettige behandeling . Praat met kennis van zaken.

Service
Johny Meeusen (46.0.2486.0 Axel huis no 11)
06/04/2016
9

Kan mij geen betere dealer wensen. word goed naar de klant geluisterd. Wel één grote opmerking waar de dealer niets aan kan doen. Ik bestel een vloermat voor de bestuurderskant omdat er een gat in zit. Maar tot overmaat van ramp is die op dit moment niet leverbaar. Sorry dit kan niet en is gewoon belachelijk voor woorden. De dealer doet alles om voor klant klaar te staan. Maar een hoofddealer blijft in gebreken. Ik hou er zeker niet van dat u hier niet op reageert, maar dit staat totaal buiten de service van het garagebedrijf. Als het er niet is kan het ook niet geleverd worden. Hoe denken ze daarover in Raamsdonkveer, graag uw mening.

Verkoop
jos van westen (terneuzen)
06/04/2016
10

Zeer goede service en prima inruilprijs voor onze Auris die een jaar oud was, maar die wij moesten inruilen voor een automaat door de ziekte van mijn echtgenote

Verkoop
M. de Kort (Heikant)
06/04/2016
10

We zijn zeer tevreden over de contacten m.b.t. de aanschaf van onze Toyota Aygo x-Wave bij deze Garage. Men nam de tijd, men gaf ons de tijd en dit ook na de overgang tot aanschaf..... Zeer prettige contacten en deskundige uitleg. Zeer tevreden over de Totoya Aygo en ook zeer tevreden over de verkoopadviseurs. Een dikke pluim........... en we hebben al tegen elkaar gezegd. "we hebben een nieuwe garage voor onze volgende aanschaf"

Verkoop
Anoniem
05/04/2016
10

Vriendelijk en goede informatie gekregen.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, je wordt snel geholpen.

Verkoop
Johny Tanghe (Oostburg)
30/03/2016
10

bij problemen wordt je correct behandelt, alle tijd voor je geven uitleg waar nodig bij
een kop koffie, helpen je direct als het kan, nooit lang wachten.
Het is een begrip in de streek.

Service
l.ornek (hulst)
29/03/2016
9

zeer vriendelijk, goede vakmensen , en altijd zoals afgesproken

Service
Anoniem
24/03/2016
10

prettige ontvangst vooraf geode kostenafspraak gemaakt

Service
Anoniem
23/03/2016
10

Goede service
Prettige sfeer
Duidelijk uitleg

Service
Frenk Smits (Terhole)
23/03/2016
9

goede service, vriendelijke benadering

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Zakelijk en eerlijk advies met een prima service!

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Goede service

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Service is in orde, contact is goed.

Service
dennis de wolf (terneuzen)
09/03/2016
10

ik heb niks aan te merken op deze dealer. Altijd alles perfect in orde en volgens afspraak.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

ik wordt altijd netjes geholpen,

Service
Anoniem
22/02/2016
9

zeer vriendelijk, snel, adequaat

Verkoop
MATH THEUNISSEN (OOSTBURG )
22/02/2016
10

ZE GEVEN EEN GOEDE PRIJS TERUG VOOR JE AUTO ZE ZIJN ZEER KLANTVRIENDELIJK

Service
Anoniem
17/02/2016
9

zeer goede service. aandacht voor de klant. koffie of thee staat altijd klaar

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
9

behulpzaam,vriendelijk,goede uitleg over de gewenste auto en mogelijkheden

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Prettig contact, prima afhandeling ook van extra werkzaamheden.

Service
H. Risseeuw (Biervliet)
17/02/2016
10

Prettige benadering, goede service.

Service
J. van der Meer - van der Peijl (Terneuzen)
16/02/2016
10

Vriendelijke ontvangst en vlotte afhandeling

Service
Joke van der Molen (Zaamslag)
12/02/2016
9

Goede service en komen afspraken na

Verkoop
Michel van Geetsum (Sas van Gent)
12/02/2016
10

dit is mijn tweede auto, de Toyota , zelf rij ik in een RAV 4, nieuw gekocht in 2013, dit is ook mijn derde nieuwe RAV 4, de monteurs van de garage en de verkopers zijn mij bekent om de goede kwaliteiten die zij leveren.

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Vriendelijk mensen en vakbekwaam personeel.

Service
Arthur Smits
10/02/2016
9

Duidelijke en juiste communicatie, geen verassingen in de rekening achteraf. Goed afgewerkt onderhoud.

Service
Martijn (Vogelwaarde)
10/02/2016
9

Vriendelijk, servicegericht, eerlijk. Al enkele jaren een tevreden klant.

Service
Anoniem
04/02/2016
10

Wordt direct geholpen, diagnose is van de
eerste keer goed.
Werkzaamheden worden vlot en correct uitgevoerd.

Verkoop
G. de Kock (Middelburg)
04/02/2016
10

Goede en eerlijke voorlichting en service, vriendelijk geholpen door verkoop en service afdeling bij de inruil van mijn auto.
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Service
Jan de Putter (Terneuzen)
03/02/2016
10

Goede ontvangst, prima behandeling en zeer goede service.

Verkoop
Johny Jonkman (Terneuzen)
03/02/2016
10

Van mijn binnen komst voor inlichtingen voor een zuinige auto tot en met de aflevering is mij zeer prettig ervaren.

Service
W van Zuijlen (Lamswaarde)
03/02/2016
9

prima dealer , denkt mee in oplossingen

Service
Anoniem
28/01/2016
8

correct en betrouwbaar

Verkoop
L. willaert (terneuzen)
28/01/2016
9

Goede service

Service
Wim Dreves (Terneuzen)
28/01/2016
10

Ik wordt al jaren prima geholpen en als er zich een probleem voordoet wordt er altijd gezocht naar een tijdstip dat mij goed uitkomt om de evt reparatie/beurt uit te voeren.

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Bij deze garage wordt u correct geholpen en zijn zeer vriendelijk en belangrijkst wordt ook de auto goed nagezien.
Tijdens APK wordt u zelf naar huis gebracht en terug opgehaald.

Service
Henny van den Hemel (Terneuzen)
27/01/2016
10

Omdat we heel tevreden zijn over ontvangst en behandeling in de garage

Service
JJ Lourens [Jos] (Terneuzen)
27/01/2016
8

Snelle en goede behandeling.Bij extra bijkomende wzh juiste contact met de klant.
Wordt evt naar huis gebracht bij langere wzh en een evt goede fiets aanwezig om zelf naar huis te gaan.

Service
PH.Simons-Hamerlinck (Terneuzen)
27/01/2016
10

Het is een goede garage en prettige menssen.

Verkoop
Ron Raes (Sas van Gent)
27/01/2016
10

Vakbekwaam, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Over alles ben ik tevreden: de klantvriendelijkheid, het meedenken, de flexibiliteit.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Deskundige uitleg, vriendelijke ontvangst, geen druk om snel te kopen. Ontspannen sfeer.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Goede dealer met hoge klantvriendelijkheid

Verkoop
Marien van Manen (Breskens)
25/01/2016
9

Prettige en duidelijke manier van zaken doen

Service
Dhr. T.v.Vlaenderen (Sluiskil)
20/01/2016
9

In deze garage wordt u vriendelijk geholpen. En wordt een vaste klant gewaardeerd, wat zich uit in een goede inruilwaarde, of opties op uw nieuwe aanschaf.

Service
Dhr M.A.C. van Riet (AXEL)
18/01/2016
9

Alles prima in orde

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Goede afspraken, nette prijsopgave. Goede uitleg en advies. Geeft vertrouwen.

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Ze zijn behulzaam, vriendelijk. Vertellen wat er moet gebeuren en later wat er gedaan en evt. gevonden is.

Service
Ferrie Moubis (Hulst)
06/01/2016
10

Dat is nog eens een goede garage. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Ze werken vlot zodat je niet te lang hoeft te wachten. Ze hebben goede koffie en kranten zodat je je niet verveelt. Zijn behulpzaam als je iets wilt weten. Kortom, een garage waar ik graag kom.

Service
Wim Sinke sr. (Axel)
06/01/2016
10

Omdat ik in al de jaren dat ik in deze garage kom altijd vriendelijk en uiterst correct ben behandeld.

Service
Anoniem
04/01/2016
8

Wordt goed en netjes behandeld,leuke wachtruimte,showroom minder beetje ongezellig

Service
Marijke Fassaert (Terneuzen)
04/01/2016
10

oud en vertrouwd adres, ken de fam. Cappendijk al heel lang.
altijd even vriendelijk en alle tijd voor je, ook als je onverwacht met iets komt.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

Goede service, vriendelijk, schoon en men neemt tijd voor ons wanneer we daar zijn.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

tevreden klant

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Snelle service en netjes thuisgebracht na afleveren auto

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Personeel is correct en vakkundig.

Service
DHR. i.c. oUBRIE (oostburg)
30/12/2015
10

Het stipt uitvoeren van afsraken via internet en het volledig perfekt nakomen van die afsraak.

Service
Edy van Vliembergen (Graauw)
30/12/2015
10

Helemaal tevreden over de manier waarop deze beurt weer uitgevoerd is. Je voelt je daar als klant echt belangrijk en krijgt alle aandacht. Prima service, voor mij is dit een TOP dealer !

Service
Leen Willemsen (Zaamslag)
29/12/2015
9